UROŠ STIGAO KUĆI: Srbin iz Leposavića braniće se sa slobode

D. Z.

19. 07. 2023. u 17:45

UROŠU Vukašinoviću (28), radniku Telekoma iz Leposavića koji je uhapšen 19. juna pod optužbom za navodni napad na novinare, danas je ukinut pritvor.

УРОШ СТИГАО КУЋИ: Србин из Лепосавића браниће се са слободе

Foto: D. Z.

Uroš je danas stigao kući.

Prema rečima advokata Nebojše Vlajića, Vukašinoviću je omogućeno da se brani sa slobode uz jemstvo, a u toku su formalnosti oko uplate, dok će Uroš u popodnevnim satima biti kod svoje kuće.

- Presrećni smo, zaista, čekamo da se obave sve formalnosti oko uplate jemstva, odnosno da novac legne na račun, a ispred zatvora u Podujevu je Uroševa devojka koja ga čeka kolima i koja će ga dovesti kući - rekao je "Novostima" Urošev otac Radomir.

Foto: D. Z.

Inače, pre Uroša zbog istog navodnog krivičnog dela napada na novinare, tj. huliganizam u pritvoru su bili Nemanja Vlašković iz Leposavića i Dalibor Spasić iz Kosovske Mitrovice, koji su oslobođeni u prethodnih nekoliko dana, dok su u pritvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva i dalje uhapšeni Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković Lune, koji su uhapšeni tokom poslednje krize na severu Kosova i Metohije.

Foto: D. Z.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini