"ONI KOJI POBEĐUJU ZNAJU DA NIJEDNA UTAKMICA NIJE LAKA" Vučić na Instagramu objavio novi snimak - Kako je izgledala nedelja sa predsednikom

Novosti onlajn

21. 08. 2023. u 09:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

ОНИ КОЈИ ПОБЕЂУЈУ ЗНАЈУ ДА НИЈЕДНА УТАКМИЦА НИЈЕ ЛАКА Вучић на Инстаграму објавио нови снимак - Како је изгледала недеља са председником

Foto: Printscreen/Instagram

- U nedelji za nama, na svakom koraku smo nastavili da se borimo za napredak Srbije i bolji život naših građana. Ta borba se ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom našoj deci i njihovim majkama, u razgovorima koje sam vodio sa nemačkim i turskim partnerima, u velikim planovima koje pravimo sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u kontaktima sa predsednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka.

Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svetskog prvenstva u atletici.

I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu decu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo.

Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija! - napisao je predsednik u opisu snimka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (122)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo