NIKOLIĆ: Milivojević bi uradio sve isključivo na štetu Srbije

Novosti online

24. 08. 2023. u 11:01

VIDELI smo do 2012. godine kako izgleda "borba za slobodu” onih koji su bili vlast u ovoj zemlji, a zapravo sluge svakoj drugoj, koja našoj Srbiji nije želela ništa dobro, kaže Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

НИКОЛИЋ: Миливојевић би урадио све искључиво на штету Србије

Foto: SNS

- I kako su te sluge ponizno ljubile ruku svakom ko bi im za pravljenje užasne štete Srbiji, iz te ruke davao nagradu. Za takvom “slobodom” danas pati, najponizniji sluga među njima, a ujedno ameba, ne u ljudskom, nego u životinjskom obliku, Srđan Milivojević. Takva odurna sluga je bila spremna 1999. godine da postavlja i lokatore za NATO, a danas takav ogavni sluga preti da bi Vučićev sin i brat trebalo da završe u šahtu kao Gadafi. I ne postoji ono što tako prljav otpadak, kakav se samo može naći u redovima bivšeg lopovskog režima ne bi iz svojih prljavih usta izbacio i uradio, a sve i isključivo na štetu Srbije, a njihovu, ličnu, korist - dodaje Nikolić.

- I kada pomislimo da ne može gore, u njihovom slučaju, može uvek. Trebalo bi da bude na Gazeli, tako je obećao narodu, ali poput svake lopine i lažovčine iz bivšeg režima, slagao je ljude. Trebalo bi i da bude u specijalnoj ustanovi, ako je bar jednu pljeskavicu od psećeg mesa bilo kome prodao - navodi Milica Nikolić.

- Jedno je sigurno, a to je da će biti daleko od vlasti. Onima koji su posle 2000. opustošili Srbiju, opljačkali najbrutalnije, koji su naše vojnike i generale u kesama, kao meso, isporučivali u Hag, koji su Srbiju parčali i kidali, dodvoravajući se i služeći svakome pored koga su prolazili, neka ne brinu o tome šta bi Vučiću bilo ko rekao, jer je Vučiću jedino važno šta mu narod kaže. A već deset godina, na svakim izborima, narod jasno poručuje, najvećom mogućom podrškom, da je jedina ispravna politika, u interesu i zemlje i naroda, ona koju vodi predsednik Vučić!

BONUS VIDEO: Brnabić: Da li će se u Sloveniji tražiti smene političara zbog elementarnih nepogoda?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (50)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima