POTPREDSEDNICA GO SNS i narodna poslanica Nevena Đurić odgovorila je danas poslaniku DS Srđanu Milivojeviću, povodom njegove tendenciozne izjave o ubistvu u Futogu.

Mali

25.08.2023. 23:11

Изопачени лажов,који своју исфрустрираност лечи извртањем и презентовањем како њему одговара,мислећи да је народ слеп и глуп.

Ema

25.08.2023. 23:23

Срамота је видети како се опозиција користи лажима и дезинформацијама како би нападала председника Вучића.

Rada

25.08.2023. 23:25

Опозиција очигледно нема чврсте аргументе против председника Вучића, па се окрећу лажима и манипулацијама.

Mile

26.08.2023. 07:42

Kome ti imas nesto reci Gade. Bolje da si ostao da prodajes Svinje jer si ti njihov Tata. Ti Dobro znas sta si zasluzio jer ti si se obogatio na racun drugoga. Ali i tvoj je kraj blizu Krmak.

Bonaparta

26.08.2023. 10:24

Milivojević toliko laže da mora da uzme svoju ličnu kartu i stane pred ogledalo i uveri se da li je to on ili neko drugi. Čovek, zapravo dronjak od čoveka svojim lažima prevazišao je čak i najveće lažove obaveštajne službe CIA i Mi6 kojima je odan do poslednje kapi krvi.

Predrag

26.08.2023. 10:44

Pitam pravnike.Da li postoji način,da se ova budaltina,tuži, zbog uznemiravanja javnosti,kao i zbog izazivanja panike kod građana Srbije.Ovakve laži i neistine ,plasirane u javnosti,prevršile su svaku meru.

Maks

26.08.2023. 14:36

Ko Milivojevica visecshvata ozbiljno u Srbiji Ima dijagnozu,garantovano Ako se toliko brine o Srbiji,sto se ne umesa u pricu i resenje Kosova Kazu nasi "pusta lova"

Rajko

26.08.2023. 14:40

Siroti izkompleksirani Srki , em ko burence- nizak procelav- suska kad prica, apsolutno pod hitno kod logopeda, ali to sto izmislja to je vec ozbiljan problem.

Zora

26.08.2023. 14:55

Ti si najveci idiot iz opozicije, sramoto lazljiva. Vi iz opozicije(cast izuzecima) ako ih ima, jedva crkate da se dogodi neko ubistvo da to povezujete sa masakrom u skoli u BG i sa Vucicem. Sta hoces svako nevaspitano dete koje ima roditelje, koje se bavi drogom a najmanje je to sto du navijacje grupe i ibracuni, to su "huligani" normalni navijaci nesmeju ninotivi na utakmice a kamo.li jos da su naoruzani. Stidi se tih svojih lazljivih i razvratnih usta. Hocete da u svaki dom da dezura jedan policajac i Vucic. Gde je tvoje vaspitanje, tako mator lazes,izmisljas, nastavi ti svoju tulju i dalje da vodas i da lazno napadate policiju i predsednika. Od vas takvih razvracenih suni ta deca neobuzdana i razjarena, jer vi ste im.primer ponasa ja.

Roza

26.08.2023. 15:12

Ajde Milivojevicu, Tepicku pod ruku, nosajte Vuciceve slike, zovite govornike iz glumacke ekipe i pravo u Futog. Ma, sram da vas bude vi kazno optuzujuvi Vucica i policiju ohrabrujete nasilnike, kriminalce i huligane da se ubijaju. Treba protiv tebe Milivojevicu podneti pod hitno tuzbu za lazno optuzivanje, treba te pritvoriti pod hitno, javni tuzilac i sudstvo pod hitno da reaguju jer ti zaista radis protiv drzave i drustva u celini. Hitno!!! u aps pa tamo strajkuj gladju, pa neka te akademski opozicionari brane koji svoj potpis stavljaju u zahteve opozicije i uopste budu clanovi takve opozicije, neka se barem ograde od vas takvih ljigavstina, lazova i izdajnika iz opozicije, odvojite akademike, glumce, knjizevnike i kulturne ljude u jednu partiju koja ce biti opozicija koja ce moci nesto pametno da predlozi u Skupstini i da vec jednom krenemo napred, bez urusavanja drzave.

Ruža

26.08.2023. 15:19

Meni se čini da je Vučić odgovoran i za ono nevreme koje je juče razorilo Nemačku. Ovaj čovek, iz ovog teksta, kome ne želim ni da pomenem ime bi trebao da se zabrine.