"KAKO TE NIJE SRAMOTA, SVE SI SLAGAO": Milivojević ubistvo u Futogu povezuje sa školskom godinom i Vučićem, dobio oštar odgovor

Novosti online

25. 08. 2023. u 22:23

POTPREDSEDNICA GO SNS i narodna poslanica Nevena Đurić odgovorila je danas poslaniku DS Srđanu Milivojeviću, povodom njegove tendenciozne izjave o ubistvu u Futogu.

КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА, СВЕ СИ СЛАГАО: Миливојевић убиство у Футогу повезује са школском годином и Вучићем, добио оштар одговор

Foto: Printscreen

Posle oružanog obračuna u Futogu, u kom su ubijena dvojica mladića, Milivojević je taj zločin povezao sa školskom godinom i Vučićem.

- Sedam dana pre početka školske godine u školskom dvorištu u Futogu ubijena su dvojica mladića iz kalašnjikova. Sistem nije zakazao. Sistem se raspao, svaka čast Vučiću - napisao je Milivojević na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

Nevena Đurić ga je nazvala laživčinom, i demantovala neistine koje je objavio Milivojević.

- Kako te nije sramota! Sve si slagao, doslovce! Reč je o navijačima koji su se vozili autom i o njihovom međusobnom obračunu! Svi su pohapšeni! Škola je u blizini, a pucano je iz pištolja! Dakle, niti je u šk. dvorištu, niti su to neki "mladići," a nije ni kalašnjikov - napisala je Nevena Đurić.

BONUS VIDEO: Poseta predsednika Srbije novootvorenom stadionu u Leksovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (163)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!