ZVECKANjE oružjem i poruke da će tzv. Kosovske bezbednosne snage moći na sever KiM i bez dozvole misije Kfora, što je rekao ministar odbrane u privremenim institucijama na KiM Ejup Maćedonci, još jedna je pretnja u nizu onih koji danima iz Prištine šalju Srbima u južnoj pokrajini. Saradnik predsednika tzv. kosovske vlade Aljbina Kurtija napravio je poređenje KBS sa terorističkom Oslobodilačkom vojskom Kosova, čiji je nekada bio član i koja je, kaže, "osnova svega". Poslao je poruku da će "KBS biti spremne da brane teritoriju zemlje kada to postane neophodno".

Kole

28.08.2023. 08:43

Naša deca od 18 i 19 godina oduvala sa Košara i Paštrika legiju stranaca, silne plaćenike, sasovce i marince na hiljade terorista! Ove bi naša deca od 14,spakovala u limenke! Ajde junaci, čekamo vas!

Dusan

28.08.2023. 08:48

SAD i njihovi sateliti iz EU kontrolisu tzv. Kosovo i stoje iza etnickog ciscenja Srba i drugih manjina pod tudjom zastavom. Podrzavaju i vojno i finansijski rezime u Kijevu i Pristini protiv Rusa i Srba tj pravoslavlja.

Nikola

28.08.2023. 09:48

Gospodin Siptare. Zaboravili ste gde je vasa odbrana zavrsila davnih 99ih. U Albaniji ako ste zaboravili. Nece vas NATO teroristi doveka stititi.

buki

28.08.2023. 10:02

A u čemu je razlika da li dolaze SA ili BEZ dozvole KFORa, kada se zna da imaju zajedničkog šefa i naredbe im stižu sa iste adrese? KFOR (NATO) je i okupirao naše KiM u ime Šiptara i očigledno svojski podržava projekat ''VELIKE ALBANIJE''. Možemo mi da zabijamo glavu u pesak i pravimo se da to ne vidimo, ali to se evidentno događa. Čak su i LEKARI BEZ GRANICA '99 na KiM bili da leče SAMO Šiptare. Grčke lekare, koji su pomogli nekim ranjenim Srbima su poslali kući, uz gore navedeno objašnjenje.

Dardani

28.08.2023. 10:32

Pazi onu jamu koje ste otvorili za druge kroamire, mozete lako sami upadati svi vas u nju ! Vec neki su tu pali a ima dosta i za sve vas ! Cetiri rata ste stvotili a znas valjda sta ste dobili….! Znamo mi sve ko sta je ukrao od nas. Vratice sve kad tad. Mi Albsnci niti zaboravimo niti prastsmo.

buki

28.08.2023. 14:13

@Dardani - Srećom pa ti je komentar polurazumljiv i ne razumem sve gluposti koje si ispisao, ali ovo da je neko nešto ukrao od vas je pravi biser idiotizma. Hleba ne bi imali da vam nismo 30 godina od plata odvajali da preživite. A vi se ste tako siti po direktivi samo razmnožavali. Nije vam palo na pamet da nešto naučite, bar odakle vi na Balkanu, ko vas je prihvatio kad ste bežali od Envera i ko vas je učio da mrzite spasioce.

Ex25battMP

28.08.2023. 12:44

Добро манекени, крените већ једном и да завршимо са вама заувек. КАД СЕ ВОЈСКА НА КОСОВО ВРАТИ...

Nebojsa

28.08.2023. 13:12

Сваком злу дође крај па ће и овим ђаволима пројектованим од Нато убица,некада били УЋК терористи данас су само звани полицајци,специјалци,судије,тужиоци и остала многобројна преварантска европско западна пропаганда...

Mičko

28.08.2023. 13:15

Sve moj do mojega, ovde svi laju a niko ne ujeda.Skupite se lepo pa na kosovo lako je mlatit po porukama svašta, samo ja tih devedesetih slabo vide te silne beogradske patriote dole.Oni odozdo pobegli gore, oni odozgo ni mrtvi dole, samo seljake i onu decu na odsluženju strpali u vatru, a sad se svi po grudima busaju. Za one nervozne i ja sam jedan od one dece na odsuženju zaglavio dole , pa nas ko popišane isterali odozdo.