ĐURIĆ: Ponoš je danas izgovorio niz nebuloza

Novosti online

06. 09. 2023. u 13:51

Danas je NATO potrčko Zdravko Ponoš izgovorio, najpristojnije rečeno, niz nebuloza i čistih gluposti! To ljudi slušaju i ne veruju sopstvenim ušima! Kaže, tzv. opozicija je u Narodnoj skupštini juče otišla korak dalje kako bi "probudila i uprostojila tu instituciju koja je blokirana već duže vreme", rekla je Nevena Đurić, potpredsednica SNS-a.

ЂУРИЋ: Понош је данас изговорио низ небулоза

Foto: Printskrin/EPA/ilustracija

- Da krenemo redom: O pristojnosti i buđenju: divljali su, urlali, zviždali, gazili skupštinske klupe, lomili inventar ne bi li pokazali kako su pristojni! Sve to radili i dok je poslanik govorio iz svog ličnog iskustva o sopstvenom detetu koje boluje od teške bolesti! Toliko o pristojnosti, empatiju i humanosti! Cela Srbija se zgražava nad ovim! Kaže i da je "nemoguće raditi sa tim ljudima." Jeste, sa bolumentom i ološima iz restlova bivšeg režima je nemoguće raditi! Sa divljacima je nemoguće raditi, a poslanici Srpske napredne stranke na takav način i ne žele da učestvuju u radu! Kad mu sledeći put padne na pamet da samo pomisli da pomene "bedu u Srbiji" neka se ugrize za jezik i dobro razmisli, jer mi nismo zaboravili - Srbija je bila u bedi kada su je rušitelji i uništitelji kakav je Ponoš vodili, kada su bili spremni da svoju dušu prodaju čak i crnom đavolu, a našu zemlju strancima za šačicu para. Nema veće bede, a ni bednika, od samog Ponoša - ostavio je svoj narod, srpsku nejač na milost i nemilost kada je pobegao iz rodnog Knina. Bedno - da ne može bednije biti! - rekla je ona i dodala:

- I danas, kada bi im se ukazala prilika, bez razmišljanja bi isto učinili! Što se izbora tiče, mi iz Srpske napredne stranke smo uvek spremni da čujemo volju naroda! Mi smo se borili i izborili za to da se u Srbiji danas radi isključivo u skladu sa voljom naših građana, i većinska prisebna i pristojna Srbija je zahvalna predsedniku Aleksandru Vučiću što je za našu državu i sve nas izabrao put slobode, samostalnosti i nezavisnosti! I podržava to - uvek, i svaki put - sve ubedljivije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici