DANAS SU REKLI: POBIJTE IH SVE! Vučić o dvostrukim aršinima sveta prema Srbiji u odnosu na druge

Novosti online

24. 09. 2023. u 21:26

KADA je postojala takva vrsta sukoba u Severnoj Makedoniji, svet je to zaustavljao, pravio razgovore i dogovore. Danas su rekli: Pobijte ih sve. Kada je Srbija išla u Drenicu da se obračunava sa onima koji su hteli ocepljenje od međunarodno priznate države oni su rekli da su to bili borci za slobodu predvođeni Jašarijem, a ne teroristi. Samo su izgleda Srbi uvek teroristi.

ДАНАС СУ РЕКЛИ: ПОБИЈТЕ ИХ СВЕ! Вучић о двоструким аршинима света према Србији у односу на друге

Foto: Printskrin Twitter

OVO je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare a nakon današnjih dešavanja na Kosovu i Metohiji gde je ubijen jedan kosovski policajaci troje Srba, ukazujući na to kako se svet ponaša prema Srbiji, a kako prema drugima.

- To je za nas nauk da znamo sa kim imamo posla i da znamo šta nam misle. Mogli ste danas da ih čujete kako optužuju Srbiju i to govori dovoljno o tome kakve su im namere, od Rota do Felingera koji poziva da bombarduju Beograd - kaže Vučić.

Predsednik je rekao da smo ceo dan imali zasedanje i da ćemo da iskoristimo strpljenje i da ćemo odluke donositi pažljivo i detanjno.

- Sa tim odlukama ćemo izaći pred naše građane u danima koji su pred nama.

Vučić je pozvao Međunarodnu zajednicu da se ZSO formira, da na severu Kosova Srbi budu policajci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (91)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima