HOĆE LI DOĆI KRAJ AGONIJI PORODICA UBIJENIH SRBA? Obdukcija završena, izveštaj ne - tokom dana će konačno dobili tela svojih najmilijih

Novosti onlajn

30. 09. 2023. u 13:35

U INSTITUTU za sudsku medicinu u Prištini završena je obdukcija tela trojice Srba ubijenih u sukobu sa prištinskom policijom 24. septembra u Banjskoj kod Zvečana. Kako javljaju prištinski mediji, njihove porodice moći će da preuzmu tela danas posle 14 časova u Prištini.

ХОЋЕ ЛИ ДОЋИ КРАЈ АГОНИЈИ ПОРОДИЦА УБИЈЕНИХ СРБА? Обдукција завршена, извештај не - током дана ће коначно добили тела својих најмилијих

Foto: Novosti

Direktor Instituta za sudsku medicinu Ditor Haljiti je rekao za prištinski portal "Kalkso" da je obdukcija tela Srba završena.

- Ono što mogu da kažem je da je obdukcija završena. Identifikacija je stvar tužilaštva. Izveštaji još nisu završeni - rekao je za prištinski portal "Kalkso".

Očekuje se da će danas posle 14 časova porodice moći da preuzmu tela stradalih.

Foto: Printskrin

Podsetimo, u sukobu grupe Srba i prištinske policije u selu Banjska 24. septembra, ubijeni su Stefan Nedeljković iz Zvečana, kao i Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića.

(RTS)

BONUS VIDEO:

S PRSTOM NA OBARAČU ISPRED VRTIĆA: Deca gledala ROSU kako vršlja po Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)