"TOLIKO O TOME DA LI SE POVRŠNO BAVITE POLITIKOM, PRESPAVALI STE 46 DANA" Jeremić krenuo da uvredi novinarku pa mu ona uzvratila (VIDEO)

Novosti Onlajn

20. 10. 2023. u 15:04

PREDSEDNIK Narodne stranke Vuk Jeremić pokazao je svoj odnos prema medijima ali i prema ženama, kada je sinoć pokušao da ponizi novinarku televizije Juronjuz Minju Miletić. Iako je imao namere da iz rasprave izađe kao pobednik, Jeremić se u sinoćnoj emisiji proveo kao bos po trnju.

ТОЛИКО О ТОМЕ ДА ЛИ СЕ ПОВРШНО БАВИТЕ ПОЛИТИКОМ, ПРЕСПАВАЛИ СТЕ 46 ДАНА Јеремић кренуо да увреди новинарку па му она узвратила (ВИДЕО)

Vuk Jeremić, Foto A. Stanković

Naime, Jeremić je tokom emisije pomenute autorke, u koju je sam prihvatio poziv da dođe, više puta pokušao da uvredi nju i televiziju na kojoj se nalazi. Za sve to vreme, Jeremić naravno nije konkretno odgovorio ni na jedno pitanje, a najneprijatnija su mu bila ona o rekama ljudi koje su napustile njegovu stranku.

Na rečenicu voditeljke Minje Miletić, koja je samo citirala izjavu dojučerašnjeg saborca Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, koji je rekao “da je Narodna stranka i da u njoj vlada jednoumlje”, Jeremiću su popustile kočnice. Iz petog puta je uspeo da odgovori da će na “demokratskim izborima” u Narodnoj stranci biti jedini kandidat, tako da će članovi stranke imati izbora. “Narodna stranka je poznata po tome da baštini demokratsko okruženje. Samo tu dolazi do nekih političkih pretumbacija, dozvoljavamo drugačije mišljenje ali oko nekih pitanja ne sme biti dileme”. 

Na konstataciju voditeljka da su iz Narodne stranke otišli Kovačević, Ponoš, Aleksić, Stanković, Novaković, Slavica Radovanović i pitanja da li nekada stane ispred ogledala i zapita se da li je možda problem u njemu, kočnice su počele da popuštaju. “Znate šta, neka imena koja ste pročitali nisam ni prepoznao, ali verujem da bih se setio njih kada biste me podsetili. Samo da vam kažem da ste jako nefer. Vi pratite politiku, možda površno, ali je pratite”, počeo je sa uvredama Vuk Jeremić. Na to je Miletićeva samo rekla “da Jeremić prati odlično politiku pa vidimo njegov rezultat na izborima”. To je bila rečenica, koja pri tom odgovara stanju stvari u realnosti, a koja je Jeremića dovela do tačke pucanja. 

- Da ne pričamo o vašoj profesiji i o vašem učinku u rejtingu. To će uraditi svih 500 gledalaca koji ovo gledaju. Ovde sam došao samo zbog vas jer vas poštujem - ispalio je Jeremić uvredu kao iz topa. Voditeljka Miletić ostala je prisebna i očitala lekciju Vuku Jeremiću, koju će, verujemo, dugo pamtiti. 

- Gospodine Jeremiću, ja nisam političar. To kako ja radim oceniće gledaoci. Da me poštujete, ne biste ovako razgovarali sa mnom, jer je to vrlo nepristojno. Nije lepo da ovako govorite o našoj televiziji kada na nju dođete. Da li je 500, 1000 ili jedan jedini gledalac, nije važno, vi to treba da poštujete, prvo to morate da naučite. A druga stvar, kada pričamo o vašem političkom delovanju, kada sam pogledala sajt vaše stranke, vas nije bilo 46 dana. Nijedna vest nije izašla o vama. Šta ste vi radili? Vi ste jednu osminu izborne godine prespavali – od 7. avgusta do 22. septembra na sajtu Narodne stranke nije bilo nijedne vesti o vama. Toliko o tome kada pričamo koliko radite i da li se površno bavite politikom - poručila je voditeljka Jeremiću i tako mu pro bono održala čas lepog ponašanja na televiziji, iz koga će, iskreno se nadamo, Vuk Jeremić makar jedan deo zapamtiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!