"JESAM LI JA PUSTIO KURTIJA ILI MILOŠ JOVANOVIĆ I NJEGOVA STRANKA?" Vučić raskrinkao opoziciju

Novosti Onlajn

22. 10. 2023. u 11:38

PREDSEDNIK Vučić u emisiji "Novo vikend jutro" pitao je da li je on pustio Kurtija i braću Mazreku ili Miloš Jovanović i njegova partija.

ЈЕСАМ ЛИ ЈА ПУСТИО КУРТИЈА ИЛИ МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ И ЊЕГОВА СТРАНКА? Вучић раскринкао опозицију

Foto:

On podseća da nas je kohabitacija Koštunice i Tadića doveli do nezavisnog Kosova, i da su užasni odnosi u DOS-u doveli do pogroma i proglašenja nezavisnosti Crne Gore.

- Sve su to uradili u trenutku kada smo imali slabu vast. Potrebno je delu stranih faktora da imamo slabu Srbiju, i da oni budu lutkari koji upravljaju političarima u Srbiji. Oni ne mogu da upravljaju Vučićem i SNS. Oni koji su bili lutke su napustili SNS, tek kada su izgubili fotelje - rekao je predsednik.

Vučić kaže da nema desnica politiku, i da Jovanović nije rusofil.

- Jesam li ja pustio Kurtija i braću Mazreku, ili Jovanović ili njegova partija. On posle toga postaje Samardžićev glavni savetnik. Jel u moje vreme bio pogrom? Ko je bio na vlasti 2006. godine, kada ste sa Roćenom pričali kako ste razbili Jugoslaviju. Ko je bio na vlasti 2008. godine? Kada je 75 zemalja priznalo nezavisnost Kosova - kaže on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (69)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!