CVETA LJUBAV NATO OPOZICIJE I LAŽNIH PATRIOTA! Boško Obradović i Pavle Grbović najavili da će u koaliciju (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2023. u 23:45

PREDSEDNIK Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, gostujući u "Utisku nedelje" koji se emituje na tajkunskoj televiziji Nova s, rekao je da očekuje da će i "desničari“ pružiti podršku u rušenju Srpske napredne stranke sa vlasti u Beogradu, sa čime se složio lider Dveri Boško Obradović.

ЦВЕТА ЉУБАВ НАТО ОПОЗИЦИЈЕ И ЛАЖНИХ ПАТРИОТА! Бошко Обрадовић и Павле Грбовић најавили да ће у коалицију (ВИДЕО)

Foto Tanjug

– Ja sam potpuno siguran da 18. decembra u Beogradu neće SNS biti na vlasti i verujem da će i druga grupacija podržati tu promenu vlasti – rekao je Grbović, sa čime se složio Obradović:

– U Beogradu, naravno, da treba smeniti ovu vlast i o tome ćemo razgovarati – rekao je on.

Predsednik je danas na papiru nacrtao šta je ideja opozicije i kako stvari stoje u ovom trenutku, a kako opozicija želi da bude sredinom decembra, na izborima.

- Zato će Šolakovi mediji voditi kampanju protiv SNS i to ne za građansko društvo i podršku samo evropskom sektoru, nego će na kraju da budu kao što je jednom rekao ruski ambasador za ovakvu ulogu desnice - korisni idioti - istakao je predsednik Srbije.

Podsetimo, predsednik Pokreta slobodnih građana i jedan od lidera prozapadnih protesta u Srbiji Pavle Grbović pre nekoliko meseci žestoko je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer vodi samostalnu politiku, a zatim je pomenuti opozicionar priznao Kosovo kao nezavisnu državu!

(Informer.rs)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)