MALI RAZOBLIČIO OBRADOVIĆA: Ćutao je kad je Kosovo proglašavalo nezavisnost jer su mu važnije bile pare

Novosti online

23. 10. 2023. u 16:43

MINISTAR finansija Siniša Mali razobličio je politiku lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštini Srbije odgovarajući na njegove komentare.

МАЛИ РАЗОБЛИЧИО ОБРАДОВИЋА: Ћутао је кад је Косово проглашавало независност јер су му важније биле паре

Foto: Printskrin

- Mislim da smo dovoljno čuli o "poštenom" poslaniku s obzirom na te silne milione koje je opljačkao od rudnika Kolubara, od rudara. U to vreme ćutao je, ćutao je 2008. kada je tzv. Kosovo proglasilo jednostranu nezavisnost, a ćutao je jer su mu važnije bile pare. Bio mu je važniji sporazum sa Đilasom, u tom sporazumu sa Đilasom nije spomenuo Kosovo i Metohiju. Da ne kažem da kad je bio protest "1 od 5 miliona" se slikao ispred gej zastave. Ne kažem ništa loše o tome, već govorim o njegovim principima - rekao je Mali i dodao:

- Nema novih zaduženja od 6,5 milijardi evra, odnosno u isto vreme vraćamo i 4,5 milijarde evra duga. Na računu trenutno imamo 5 milijardi evra tako da ne moramo da se zadužujemo. U njegovo vreme Srbija je bila pred bankrotom, Srbija je bila prezadužena, na računu u julu 2012. godine, nakon toga što su opljčkali i Kolubaru i EPS, nisu imali para ni penzije da isplate. E takvu su nam zemlju ostavili. Sa 500.000 ljudi koji su ostali bez posla, sa zatvorenim fabrikama... sebi su bili važni, srpsko im ništa nije bilo važno.

Podsetimo, u Skupštini Srbije u toku je prva sednicu redovnog jesenjeg zasedanja, na čijem je dnevnom redu Predlog budžeta za 2024. godinu, kao i predlozi zakona o javnom informisanju i medijima, o elektronskim medijima i o javnim medijskim servisima. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)