"ZNA NAROD DA OVE BARABE NE RADE NIŠTA DRUGO SEM IZMIŠLJANJA": Nikolić - Stefanoviću su najbitniji interesi Đilasa i Šolaka

Novosti online

28. 10. 2023. u 16:59

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, istakla je kako su svi potezi BorkKA Stefanovića u suštini vođeni interesima Dragana Šolaka i Dragana Đilasa.

ЗНА НАРОД ДА ОВЕ БАРАБЕ НЕ РАДЕ НИШТА ДРУГО СЕМ ИЗМИШЉАЊА: Николић - Стефановићу су најбитнији интереси Ђиласа и Шолака

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Da su 2011. godine, sporazume sa Prištinom potpisivale pijanice i kockari, daleko manja šteta bi nastala za nas narod na KiM, jer bi i u takvom stanju možda nešto od interesa naše zemlje sačuvali, nego što je to uradio Borislav Borko Stefanović, kada ih je svesno prodavao dodvoravajući se strancima koji su žute lopove držali na vlasti.

Kada vratimo period od godinu dana samo i pogledamo šta su sve i ovaj i ostali predstavnici bivšeg režima radili, od blokiranja saobraćajnica i sprečavanja ljudi da se normalno kreću, preko strašne zloupotrebe tragedija koje su se desile u maju, bezbroj medijskih naslova i tekstova u kojima su na najbesramniji mogući način vređali predsednika Vučića i njegovu porodicu, onda se svaki normalan čovek zapita, šta bi im se desilo da to rade u nekoj od “slobodnih” evropskih zemalja kojima se na vernost zaklinju, kada u ovoj “diktaturi” to rade slobodno.

I ne lupeta Borislav ništa drugo osim onoga kako ga je gazda Đilas navio, stavljajući tajkunske interese Šolaka i njega ispred Srbije i građana.

Sklepao je Đilas i kuso i repato u svoj pokret “Srbija protiv nasilja” koji je bio njegov od samog početka, kada je iskoristio smrt dece za svoje političke poene, kako bi svi njegovi uposlenici, poput ovog, uspeli da sakriju milione evra koje je pokrao od građana Srbije. Ali da sakriju i njega samog. Pošto je sam priznao da je milijarder, računa da to neće niko videti ako stane u treći red.

I zna narod da ove barabe, iz bivšeg lopovskog režima, ne rade ništa drugo danas osim izmišljanja opravdanja, svesni onoga što ih očekuje u decembru.

I zna narod da je Srbiju učinio nezavisnom, samostalnom i ekonomski snažnom zemljom upravo predsednik Vučić. Da je sačuvao mir i obezbedio stabilnost u najtežim vremenima. I zna narod da nema sigurne budućnosti i napretka bez Vučića, jer Srbija ne sme da stane.

A što se tiče “promena” koje najavljuje Stefanović, biće jedino ako mu Đilas naredi da se ponovo zove Borislav, umesto Borko, pa promeni ime" zaključije Nikolić.

BONUS VIDEO: BRNABIĆ NAKON SASTANKA SA VARHELjIJEM: Pričali smo o svim aktuelnim temama uključujući i o KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici