SRBIJA NE SME DA STANE ZBOG DECE KOJA GLEDAJU U NAS: Nedelja sa predsednikom i jasna Vučićeva poruka (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 10. 2023. u 15:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja ostaje za nama u video-snimku objavljenom na svom Instagram profilu, pritom šaljući i snažnu i jasnu poruku da Srbija ne sme da stane.

СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ ЗБОГ ДЕЦЕ КОЈА ГЛЕДАЈУ У НАС: Недеља са председником и јасна Вучићева порука (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

"Srbija ne sme da stane zbog naših majki, sestara i ćerki, zbog dece koja gledaju u nas očekujući bezbedne škole i igrališta, zbog naših starijih sugrađana koji zaslužuju najbolji tretman i poštovanje, kao i zbog svih ljudi koji neumorno grade Srbiju za generacije koje dolaze.

U nedelji za nama, obilazak bolnice u Leskovcu i puštanje u rad sistema za rano obaveštavanje "Pronađi me", pokazali su još jednom brigu države za one koji su naša najveća vrednost.

Upravo zato je važan svaki mamograf, svaka bolnica i dom zdravlja, planovi koji uključuju brojne olakšice svim kategorijama građana, od studenata do penzionera, koji su dostojanstveno dali ogroman doprinos teškim reformama koje smo morali da sprovedemo u tada opustošenoj ekonomiji. Zato ću još češće da pričam sa našim ljudima, kako bih od njih čuo šta je to što im najviše treba i koji su to svakodnevni problemi koji ih muče.

Srbija ne sme da stane zbog boljih dana koji su pred nama, uprkos svim nedaćama koje opterećuju i našu zemlju i ceo svet. Srbija to može, jer je uvek pokazivala neverovatnu snagu i u najtežim vremenima.

Grabimo hrabro napred, kako bismo zaposlili još ljudi, otvorili još fabrika i infrastrukturno umrežili svaki kutak naše prelepe zemlje.

Idemo dalje sa novim projektima i programima koji će podići životni standard, jer država brine za svakog pojedinca i zato Srbija ne sme da stane, ma koliko to neko želeo.

Živela Srbija!", napisano je u opisu videa objavljenom na zvaničnom Instagram profilu predsednika Vučića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (93)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!