"ZA ĐILASA VLAST ZNAČI KOMBINACIJA" Mirković: Nema te stvari koju neće učiniti samo da se opet dočepaju vlasti

Novosti online

03. 11. 2023. u 09:53

KAMPANjA laži i destrukcije, za koju jedino znaju predstavnici bivše vlasti, danas je imala novu epizodu. Marioneta Dragana Ćilasa, Vladeta Janković danas je potvrdio da bi u slučaju njihove pobede u Beogradu rušili sve što je izgrađeno u poslednjih 10 godina, izjavio je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda.

ЗА ЂИЛАСА ВЛАСТ ЗНАЧИ КОМБИНАЦИЈА Мирковић: Нема те ствари коју неће учинити само да се опет дочепају власти

Foto: SNS

- Nakon rasističke izjave u kojoj je sa omalovažavanjem govorio o građanima koji žive u Borči i Marinkovoj bari, te selidbi spomenika Stefanu Nemanji u taj deo grada, ovakav stav je još jedan crveni alarm koji nas upozorava na to šta bi se desilo ako se vrate na vlast. Svima je jasno da ovo Janković samo izgovara, dok je kreator cele te kampanje i onaj u čije ime sve ovo rade, najgori gradonačenik u istoriji Dragan Đilas. Nema te stvari koju neće učiniti, izmisliti, samo da se opet dočepaju vlasti i sada pune kase, koju su u svom prethodnom mandatu opljačkali i umesto interesu građana, radili u svom ličnom - ističe Mirković.

- Svima je jasno da je prošli put ulogu marionete Đilasa imao upravo Janković, dok je danas u toj njihovoj predstavi, ta uloga pripala Vladimiru Obradoviću. Dok u svojim medijima pravi filmove prepune mržnje, laži, izmišljotina, besomučnih napada na Aleksandra Vučića, očekujući da neko u njih poveruje, Đilas preko svojih poltrona šalje jasne poruke da Beograd u slučaju njegove pobede, očekuje povratak u ružnu prošlost. U prošlost gde se sve rušilo a samo njegov biznis gradio, gde je vlast značila kombinaciju i mogućnost da se zaradi više od 619 miliona evra koje je sam prijavio, a da za to vreme 500.000 ljudi ostane bez posla. U prošlost i vreme kada su građani postajali sve siromašniji a ovaj čovek i njegovi bližnji sve bogatiji. U prošlost gde sve stoji a samo njegova imperija raste. Ipak, Đilas mora da shvati da to nije ono što narod želi - dodaje on.

- Zato 17. 12. građani Beograda i Srbije imaju priliku da najbogatijeg čoveka na političkoj sceni pošalju u političku prošlost i da glasaju za mirnu, sigurnu budućnost koju garantuju dosadašnji rezultati predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Zato što Beograd i Srbija ne smeju da stanu - zaključuje Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)