TERZIĆ PORUČIO: Đilas se javno zalagao za iseljavanje Srba sa KiM

Novosti online

03. 11. 2023. u 12:35

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, kaže kako su Dragan Šolak i Dragan Đilas svesni da je "Aleksandar Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države" te da zato nije strana saradnja sa antisrbima i drugim lobistima Kurtija koji priželjkuju kraj srpske države na Kosovu i Metohiji.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Ђилас се јавно залагао за исељавање Срба са КиМ

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njegovo saopštenje pročitajte u nastavku teksta:

"Jedini koji priželjkuju kraj srpske države na Kosovu i Metohiji su Momčilo Trajković i Kurtijevi uposlenici poput Rašića i Rade Trajković. Svi oni glasno ćute i nemo posmatraju teror koji Aljbin Kurti sprovodi nad našim narodom na Kosovu i Metohiji, a oglašavaju se samo kada im albanski lobisti, Dragan Šolak i Dragan Đilas narede da orkestrirano napadnu srpsku državu i predsednika Vučića.

Svesni su da je Aleksandar Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države, što je potvrdio i Kurti kojeg su redovno hvalili politikanti i lopovi poput Dragana Đilasa, koji se sa pozicije moći, dok je bio na vlasti, javno zalagao za iseljavanje Srba sa Kosova i Metohije u zamenu za još četiri godine pljačke i nove tajne račune širom sveta, gde je skladištio ukradene narodne pare.

Otvoreno su sarađivali sa najgorim antisrbima poput Bernarda Kušnera i smejali se na pomen "Žute kuće" gde su Srbima vađeni organi. Sve to je Momčila i Radu Trajković u današnje vreme kvalifikovalo za najbolje saradnike Prištine, i zato je potpuno jasno zašto im smeta Srpska lista, tačnije svako ko je uz Srbiju i ko se suprotstavlja velikoalbanskom teroru.

Zaboravio je Trajković da su upravo on i Rada Trajković razarali srpski nacionalni korpus i trgovali srpskim nacionalnim interesima na Kosovu i Metohiji kako bi ugurali Srbe u Vladu Bajrama Redžepija posle 2000. godine. Isto rade i danas, a njihova pogubna politika rezultirala je katastrofalnim izmeštanjem pregovora o Kosovu i Metohiji iz sistema Ujedinjenih nacija u sistem Evropske unije čime su nam napravili toliku štetu, da je naše najvažnije nacionalno pitanje te 2012. godine postalo arhivirano. Naravno, jezivim sporazumima iz 2011. godine pokušali su da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti prihvatanjem dokumenata lažne države, čemu je najviše kumovao Borko Stefanović. U tome da od "Kosova" naprave našeg novog komšiju u regionu sprečio ih je Aleksandar Vučić i poslao na margine političke scene.

Dakle, za razliku od njih, Aleksandar Vučić je pitanje Kosova i Metohije vratio na dnevni red svetske politike i najdirektnije je zaslužan za to što je 27 zemalja donelo odluku o povlačenju priznanja lažne države i što lažna država može samo da sanja članstvo u međunarodnim organizacijama koje su deo sistema Ujedinjenih nacija. Zato je na građanima da 17. decembra ne dozvole povratak na vlast uposlenicima Dragana Đilasa koji su trgovali srpskim interesima na Kosovu i Metohiji i koji to i danas čine, pod skutima najgorih srpskih neprijatelja. Jedina garancija da Srbija neće stati i da ćemo odbraniti srpske vrednosti na Kosovu i Metohiji i da će biti još zemalja koje će promeniti odluku i otpriznati lažnu državu, jeste glas za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku" poručio je Terzić.

BONUS VIDEO: SRBIJA MORA DA OSTANE NEZAVISNA, JAKA, I DA NAPREDUJE DALjE: Snažne poruke podrške listi SNS-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)