VUČIĆ VEČERAS SA MAKRONOM - JEDAN NA JEDAN: Biće reči i o dijalogu Beograda i Prištine, pozvaću ga da dođe u Srbiju

Novosti online

10. 11. 2023. u 13:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima iz Pariza najavio da večeras ima sastanak "jedan na jedan" sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

ВУЧИЋ ВЕЧЕРАС СА МАКРОНОМ - ЈЕДАН НА ЈЕДАН: Биће речи и о дијалогу Београда и Приштине, позваћу га да дође у Србију

Foto: Printskrin

- Razgovarao sam kratko u dva navrata sa Makronom, sa njim ću se videti u Jelisejskoj palati večeras, jedan na jedan. Uputiću mu poziv da dođe u Srbiju, može da se desi da do kraja godine već bude u Srbiji - kazao je predsednik, te dodao kako će na ovom sastanku biti reči o dijalogu Beograda i Prištine.

- Imaću dug razgovor sa Makronom, beskrajno mu hvala na tome. On je zaista pokazao ogromno poštovanje - kazao je Vučić te istakao da je sastanak zakazan za 20.15.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)