PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras iz Pariza uoči sastanka sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Mara

11.11.2023. 08:14

Ta, kakav "Ustav Kosova"!? Kosova ne postoji, niti ima Ustav. KiM je deo Srbije, a Srbija ima svoj Ustav, koji Kurti krši pod okriljem međunarodne zajednice.

Ikabod

11.11.2023. 08:53

Niti američki ambasador u Prištni niti Hil u Beogradu, ne vode pregovore i ne potpisuju bilo šta. Ipak dolazi neko drugi iz Stejt departmenta da to radi. Priština više od decenije izbegava formiranje ZSO jer zna da to ne može učiniti u skladu sa sopstevnim ustavom i da to bude samo neka mesna zajednica. Da je tako, odavno bi je formirali i ispunili formu. Znaju da mora u skladu sa Briselskim sporazumom, zato ovoliko dugo i izbegavajju formiranje.

Radule

11.11.2023. 11:17

Njihove zamke i pokušaji na sve načine da nas namagarče ne idu im od ruke! Jer imamao pametnog i iskusnog političara kao i njegovu vojsku pravnika koja im je glavna prepreka u tim pravnim manifetlucima!

Filip

11.11.2023. 11:24

Od formirania ZSO nikad necemo odustati ali mora da bude u skladu i sa nasim principima jer to je glavni uslov kako bi nas narod na Kosmetu ziveo bezbedno i sigurno