ŠTO JE BABI MILO, TO JOJ SE I SNILO Vučić o Hovenijeru: Ako je nešto u skladu sa ustavom tzv. Kosova, što smo pregovarali u Briselu (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 20:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras iz Pariza uoči sastanka sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

ШТО ЈЕ БАБИ МИЛО, ТО ЈОЈ СЕ И СНИЛО Вучић о Ховенијеру: Ако је нешто у складу са уставом тзв. Косова, што смо преговарали у Бриселу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin RTS

Predsednik je komentarisao izjave američkog ambasadora u Prištini koji je ponovo zatražio hitno formiranje Zajednice srpskih opština, ali u skladu sa ustavom tzv. Kosova.

- Ja bih samo rekao što je babi Milo, to joj se i snilo. Ali bih dodao još nešto – ako je nešto u skladu sa ustavom takozvanog Kosova, a što smo mi o tome pregovarali u Briselu? Što uopšte pregovaramo? To znači da to Srbi mogu danas da osnuju, ako je u skladu sa ustavom tzv. Kosova, niko to ne može da im zabrani. Pa što smo pregovarali? Pa što smo potpisivali ono što je bilo? Nego da se ja vratim na onaj prvi deo mog odgovora što je babi Milo, to joj se i snilo - poručio je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (34)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)