BRNABIĆ U LJUBOVIJI: Sve ćemo uspeti ako Srbija ne stane (FOTO)

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 20:58

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora i poverenica Srpske napredne stranke za Beograd Ana Brnabić posetila je danas opštinu Ljubovija u Mačvanskom okrugu.

БРНАБИЋ У ЉУБОВИЈИ: Све ћемо успети ако Србија не стане (ФОТО)

Foto: SNS

Ona je na skupu Srpske napredne stranke u Doku kulture u Ljuboviji, pred 500 ljudi, govorila zajedno sa Milanom Jovanovićem ,predsednikom OO SNS Ljubovija, prvim na listi kandidata za odbornike, Draganom Arsić, kandidatkinjom za narodnu poslanicu i Branislavom Malovićem, članom predsedništva SNS.

Ona je istakla da je most Bratoljub u Ljuboviji simbol borbe i istrajnosti aktuelne Vlade.

- Mnogo smo radili na tome, nismo imali podršku kakvu smo očekivali ali nismo odustali. Taj most pokazuje dve važne stvari koje opisuju nas naprednjake. Jedna je da gradimo mostove i da nikada nećemo odustati. Druga je da bez obzira kakve su nevolje, mi nastavljamo da se borimo zato što verujemo u naše ljude. Puteve i mostove rade samo oni koji veruju u ljude. Kada me pitate zašto nismo imali mostove i puteve kada su ovi Đilasovi bili na vlasti, ja vas pitam a šta će njima to? Oni vide samo elitu, u krugu dvojke i važno je da oni imaju dobar put, internet, aerodrom i sav luksuz. Ukoliko oni misle da u ostatku Srbije žive zveri i sendvičari, šta će njima putevi i mostovi? - kaže Brnabić.

Ona je istakla da se od opozicionih stranka mogu čuti samo poruke mržnje, pretnje i uvrede umesto političkog programa.

- Da li ste videli njihov plan do 2027. godine? Šta oni obećavaju, predlažu? Ne. Videli ste samo mržnju i laži. Mi smo rekli jasno - do kraja mandata sledeće Vlade, dakle 2027. godine - prosečna plata u Srbiji 1.400 evra, prosečna penzija 650 evra, minimalac 650e. To je naša politika - navela je Ana Brnabić.

Brnabić je zaključila da Srbiju čeka dalji prosperitet samo u jednom slučaju.

- Danas je u Mačvanskom okrugu nezaposlenost 8,2 procenta. Želimo da se u naredne 4 godine dokusiramo na ovaj deo Srbije, da dovedemo nove investitore, podignemo prosečnu platu. Ja obecavam da ćemo to uraditi, uspeli smo sa drugim okruzima u Srbiji, uspećemo i sa Mačvanskim. Sve ovo možemo ukoliko nastavimo da radimo i da se trudimo. Ukoliko Srbija ne stane! - izjavila je Brnabić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ O HOVENIJEROVIM IZJAVAMA - Ako je nešto u skladu sa ustavom tzv. Kosova, a što smo pregovarali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove