DEJAN BULATOVIĆ: Đilasovi medijski plaćenici u epizodi pravdanja nasilja

Novosti online

12. 11. 2023. u 21:02

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Dejan Bulatović, poručio je da Đilasovi mediji pravdaju nasilje u Srbiji.

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ: Ђиласови медијски плаћеници у епизоди правдања насиља

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

-Da para vrti gde burgija neće, odavno je dokazao mašinski, uskointeresni mozak Dragana Đilasa. Nasilnik, koji je sebi dao za pravo da medijima poput „N1“, „Nova S“ i opskurnog portala „Direktno“ diriguje uređivačku politiku. Da zaključimo, nasilnik Dragan Đilas ne ume sam da reaguje na istine koje iznosim o njemu i njegovom nasilništvu, već je upregao svoju medijsku mašineriju, koja mu se stavila na raspolaganje u svrhu napada na njegove političke protivnike, rekao je Dejan Bulatović, kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

-Od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao izbore za 17. decembar, mediji podređeni Draganu Đilasu započeli su sa unapred pripremljenom kampanjom, toliko prljavom da je to nezapamćeno u istoriji političkog života. Kada ne režira tragediju u kojoj plače i preti Aleksandru Vučiću, Dragan Đilas priređuje horor, u kome su njegovi politički neistomišljenici stigmatizovani i izloženi brutalnom medijskom linču. Ivan Ivanović, Zoran Kesić, Olja Bećković, pa čak i anonimusi koji vode jutarnji program na jednoj od tih zavisnih televizija, pljunuli su na svoja imena stavljajući se na raspolaganje Draganu Đilasu i njegovoj propagandi, a sve u cilju pokušaja da ga odbrane od činjenice da je nasilnik koji lako diže ruku kako na ljude tako i na životinje. Zato sa pravom moram da pitam, koliko košta, gospodo novinari i medijski radnici, da se nazovi humorom zatrpava ružna istina i još ružnije lice Dragana Đilasa?, upitao je Bulatović.

-Kao što nije bio sposoban da na svoje ime prikupi 10.000 potpisa i osnuje političku stranku, pa je ukrao moju, pokazaće se, ni 17. decembra neće dobiti priliku da u delo sprovede svoju skaradnu nasilničku politiku, čija je jedina svrha ukrasti vlast od Aleksandra Vučića, legitimno izabranog predsednika Srbije, koji je jedina brana zlu, nasilju i lažima koji dolaze od Dragana Đilasa, šefa izborne liste koja se kukavički sakrila iza majskih tragedija. 17. decembar će da dođe i da prođe. Aleksandar Vučić će odneti još jednu pobedu, a Dragan Đilas će, u to sam duboko uveren, sa svojim medijskim plaćenicima završiti tamo gde i pripada – na smetlištu političke istorije, zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (29)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)