ĐILASOV POTRČKO PONIZAN U SLUŽENJU INTERESIMA TAJKUNA: Nikolićeva odgovorila Grboviću

Novosti onlajn

13. 11. 2023. u 12:55

MILICA Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovala je na izjave Pavla Grbovića.

ЂИЛАСОВ ПОТРЧКО ПОНИЗАН У СЛУЖЕЊУ ИНТЕРЕСИМА ТАЈКУНА: Николићева одговорила Грбовићу

Foto: SNS

Da je Đilasov potrčko Grbović govorio o tome kako njegov gazda treba da vrati narodu bar onih 619 miliona evra koje je prijavio, a koje je brutalno opljačkao, možda bi mu neko i poverovao.

Ovako, pričom o penzijama koje danas dostižu u proseku 326 evra, a kada je njegov gazda bio na vlasti 204 evra, ne samo da je smešan, nego i beskrajno ponizan u služenju interesima tajkuna.

Pamte građani brutalnu pljačku do 2012. godine, posle koje je gazda ovog potrčka sam prijavio da je postao milijarder. Pamte građani zatvaranje fabrika, ostavljanje ljudi na ulici, bez hleba, a mlade na put u inostranstvo, sa kartom u jednom smeru.

I bez malo srama i stida, kaže Đilasov potrčko - Grbović, kako je sve u Srbiji što se gradi besmisleno. Svi putevi, pruge, bolnice, škole su besmislene, tako kaže.

I ne čudi, jer dok mu je gazda bio na vlasti, bilo im je smisleno samo da pune svoje račune širom sveta, o čemu svedoči i to da nijedan, na primer, zdravstveni objekat nisu izgradili za sve vreme dok su bili na vlasti.

Nazivao je Đilasov potrčko naš narod na Kosovu i Metohiji terorističkim, rekao da se bori protiv crkve, podržao ulazak Tačijeve partije u međunarodnu organizaciju, sve je uradio i sve bi uradio protiv interesa Srbije, samo da mu gazda dodeli titulu odanog sluge.

Uskoro će ih građani podsetiti da su lopovi iz bivšeg režima prošlost. I podsetiće ih da se nikada više neće dogoditi da lopovi poput Đilasa i Šolaka, i svih njihovih sluga, neće više Srbiju držati na kolenima, ukidati joj nezavisnost, otimati od naroda i plate i penzije.

I podsetiće građani da je najvažnije da Srbija nastavi ka svom cilju, a to je da do kraja 2024. godine prosečna penzija bude 390 evra.

Zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija je ne samo spasena od ovih lopova, nego je ekonomski osnažena i na tom putu nikako ne sme da stane!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama