ĐURIĆ: Glas za Miloša je egal glasu za Dragana Đilasa

Novosti online

13. 11. 2023. u 15:53

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakla je kako "nema većeg lažnog predstavljanja, a ni veće ljudske prevare od Miloša Jovanovića".

ЂУРИЋ: Глас за Милоша је егал гласу за Драгана Ђиласа

Foto: SNS

Njeno saopštenje pročitajte u nastavku teksta:

"Očigledno je Miloša Jovanovića žestoko zabolelo što je istina ogoljena - da se on zajedno sa svojom svitom lažnih patriota nalazi pod direktnom direktivom Dragana Đilasa, i da između njih stoji jasan znak jednakosti. 

A kako nema nikakav smislen i razuman odgovor na to - najavljuje besmislene tužbe, "junačina."

Nema većeg lažnog predstavljanja, a ni veće ljudske prevare od Miloša Jovanovića. I  sve pod plaštom patriotizama, razume se - lažnog. 

Stalo je Đilasovom Francuzu do Srbije i njenih građana koliko i do lanjskog snega.

Gnev izaziva kod svakog našeg građanina baš Miloš! 

"Rodoljub" je zajedno sa ekipom iz bivšeg režima, sa kojima danas ide ruku pod ruku, prespavao pogrom 2004. godine, prećutao proglašenje nezavisnosti takozvanog Kosova i isporučivanje slavnih srpskih generala u Hag. 

Izaziva i gađenje, i prezir, i ništa ljudsko i moralno jer u njemu samom toga nema - ni u tragovima!

Ako je išta prljavo u kampanji koja se vodi - onda je to delo njega i njegovih ortaka - od najmonstruoznijih filmova, preko napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, čak i malog Vukana, pa sve do pretnji i poziva na ubistvo. 

Jedna je istina, glas za Miloša je egal glasu za Dragana Đilasa, a građani to odlično znaju i zato neće dozvoliti da se upropasti urađeno za poslednjih 11 godina, jer je izbor jasan: između rada, rezultata i realnih i ostvarivih planova koji su na strane izborne liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane," i ostalih kojima je ideja vodilja nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću, a među kojima su i lažne patriote poput Miloša, koji su do krajnjih granica neodgovorni prema državi i našem narodu, dileme nema da će  - građani snažno i jedinstveno podržati prvu opciju!" kaže Đurićeva.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK JE FIN I PRIRODAN ČOVEK: Nikolić čiju je porodicu posetio Vučić za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)