NASTAVLJA SE OPŠTA HAJKA PROTIV VUČIĆEVE MAJKE: Đilasov tabloid "Danas" dotakao novo dno (FOTO)

Novosti online

13. 11. 2023. u 22:17

TABLOID "Danas" je objavio intervju sa Fahrijem Musliuom posle teksta sa sramnim naslovom koji su objavili pre nekoliko dana. Ovim tekstom nastavljena je opšta hajka koja se u tabloidima Dragana Đilasa vodi od prvog dana kampanje i to protiv majke i oca predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

НАСТАВЉА СЕ ОПШТА ХАЈКА ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ МАЈКЕ: Ђиласов таблоид Данас дотакао ново дно (ФОТО)

Foto: "Danas" printskrin

Intervju sa Fahrijem Musliom dolazi samo par dana nakon teksta koji su objavili pod naslovom "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac".

Valjda misleći da će tako više da povrede Aleksandra Vučića, pred celom javnošću lažima su pokušali da dovedu u pitanje moral postene žene, majke i bake koja ima 79 godina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se ranije javnosti na društvenoj mreži Instagram.

Vučić se građanima obratio sa svojim ocem Anđelkom, a povod je bio sramotno pisanje tabloida koji rade za stranke bivšeg režima u kojem se napada porodica predsednika Srbije.

- Kada sam raspisao izbore, zamolio sam sve aktere da učestvuju u fer borbi u kojoj će se nadmetati svojim programom, radom i rezultatima. Mi ćemo na to odgovoriti našim radom i boljitkom građana Srbije. Oni koji su preko svojih medija napali mene i moju porodicu, nisu napali samo nas, moju majku i mog oca već svaku srpsku porodicu. Oni žele da unište sve naše porodice i uništenje naše zemlje onako kako su to radili od 2000. do 2012. godine. Napisali su da sam demantovao da je izvesni gospodin Fahri Musliju moj otac, želeći da kažu da on to jeste. Ja sam ponosan na svog oca, mnogo je bolji od mene i mnogo toga sam od njega naučio. Ponosan sam na svoju majku i znam koliko je časna, poštena i odana bila i njemu i porodici i državi. Moj otac je Anđelko i ja ga volim beskrajno. Obećavam vam da ćemo sačuvati sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od neodgovornih progonitelja koji bi da sruše sve što je ova zemlja napravila  – poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)