ĐILASOVAC POTVRDIO NAMERE OPOZICIJE: Svi ćemo zajedno protiv Vučića, stopiraćemo metro i Ekspo (VIDEO)

Novosti onlajn

13. 11. 2023. u 08:19

ĐORĐE Miketić iz pokreta Zajedno je gostujući kod Olje Bećković potvrdio da bi se posle izbora cela opozicija ujedinila protiv Aleksandra Vučića.

ЂИЛАСОВАЦ ПОТВРДИО НАМЕРЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Сви ћемо заједно против Вучића, стопираћемо метро и Eкспо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Ono o čemu predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori već mesecima unazad, sada je dobilo zvaničnu potvrdu i od Miketića.

Njega je Olja Bećković u "Utisku nedelje" pitala: "Da li će Narodna stranka biti neko sa kime ćete vi sarađivati, pre izbora da se ne napadate, a nakon izbora zajedno da nastupite u Beogradu ili gde god?".

- Sa svima moramo da razgovaramo. Na republičkom nivou nam je bitno da se ovaj režim stavi ispod mogućnosti da formira Vladu, a u Beogradu da se dogovorimo da se zaustavi gradnja (metroa) na Makišu, da se zaustavi rušenje Sajma, Ekspo... i tu koalicione partnere tražimo široko - i sa Narodnom strankom, i sa strankama desnice! - rekao je Miketić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (63)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo