ČINJENICE O MILOŠU JOVANOVIĆU: Rusofil ste, dok vam u prostorije stranke ne nagrnu američki, engleski ambasadori...

Novosti onlajn

26. 11. 2023. u 21:40

GOVOREĆI večeras u emisiji Hit tvit na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o delu srpske opozicije, kao i lideru koalicije NADA koji poziva nacionalno opredeljene ljude da glasaju za njega.

ЧИЊЕНИЦЕ О МИЛОШУ ЈОВАНОВИЋУ: Русофил сте, док вам у просторије странке не нагрну амерички, енглески амбасадори...

Foto: Printskrin

Ističe da je politika "interes građana", ali da se dolazi do pitanja zašto Miloš Jovanović priča o nacionalno opredeljenim biračima, a za vreme DSS-a je proglašeno tzv. Kosovo.

Za Vojislava Mihailovića, Jovanovićevog koalicionog partnera, Vučić ističe da je "prizeman tip" i da je bio jedan od najgorih gradonačelnika Beograda ikada.

- Nije dovoljno da budete nečiji unuk da biste bili nešto važni - kazao je Vučić govoreći o Mihailoviću.

Ukazuje na činjenicu da je Miloš Jovanović rusofil do trenutka kad mu nagrne u prostorije stranke američki, engleski ambasadori...

- Postoji u krugu dvojke fascinacija strancima. U njihovo vreme su stranci odlučivali ko je na vlasti, a sad građani Srbije odlučuju o budućnosti svoje zemlje - izjavio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (59)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo