MORAO DA IH DOVODI SA STRANE: Jovanović se hvali tribinom u Klokotu - Došlo mu jedva nekoliko ljudi iz Kosovskog Pomoravlja (FOTO)

Novosti onlajn

24. 11. 2023. u 12:28

PREDSEDNIK Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović trenutno boravi na Kosovu i Metohiji, te se na društvenim mrežama hvali svojim aktivnostima u opštinama na KiM, iako su sve njegove tribine minimalno posećene.

МОРАО ДА ИХ ДОВОДИ СА СТРАНЕ: Јовановић се хвали трибином у Клокоту - Дошло му једва неколико људи из Косовског Поморавља (ФОТО)

Foto: Printscreen

Tako se Jovanović pohvalio i tribinom u Klokotu, iako je na njoj uspeo da sakupi čitavih 20 ljudi. Naročito je zanimljivo što je do prisutnih samo nekoliko njih bilo iz Kosovskog Pomoravlja, pa je ostale morao da dovodi sa strane. 

Foto: Printscreen

Može se zaključiti - Srbi sa Kosova i Metohije znaju da je Miloš Francuz našao vertikalu kod Đilasa, pa ga zato ne žele u svojim mestima i obilaze u širokom luku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)