VUČIĆ ODGOVORIO ANTONIJEVIĆU: "Novosti" imaju veću težinu od N1

Novosti online

13. 12. 2023. u 22:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju na TV Prva odgovorio sagovorniku Milanu Antonijeviću, koji je pokušao da kritikuje tekst "Novosti", u kom se navodi da su lažne dojave o bombama udar na vlast.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО АНТОНИЈЕВИЋУ: Новости имају већу тежину од Н1

Foto: Printskrin TV Prva

U emisiji je pušten isečak iz emisije sa N1 gde je gostovao Boban Stojanović koji je rekao da ga ne bi čudilo da se na dan izbora proglasi vanredno stanje, a potom je Antonijević negodovao što će komentarisati nekog ko nije u studiju. Isti taj Antonijević je potom prokomentarisao tekst iz "Novosti".

Predsednik Vučić je potom ukazao na činjenicu da Antonijević, kad se o drugima priča, kaže da ne treba spominjati onog ko nije tu, a priča o "Novostima" iako nikog iz "Novosti" nema u studiju.

- Ima taj čudan odnos gospodin Antonijević, kada mu ne odgovara da se o nečemu govori onda kaže "nemojte za ljude koji nisu ovde". A onda će da spomene "Novosti", a ne vidim nikoga iz Novosti da sedi ovde sa nama - rekao je predsednik Vučić, a onda se ubacio Antonijević sa komentarom da je činjenica da su "Novosti" to objavile, na šta je predsednik rekao: - Pa i ovo je činjenica što je pustila voditeljka čoveka koji je to izgovorio, ništa mu nije falsifikovano. Samo izgleda da vam se neke činjenice sviđaju, a neke ne.

- Valjda veću težinu imaju "Novosti" nego Bonan Stojanović na N1 - kaže Antonijević na šta mu predsednik odgovara: - U pravu ste. Ja inače mislim da "Novosti" imaju mnogo veću težinu nego N1. Konačno smo saglasni oko nečega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)