UPRKOS BROJNIM OPSTRUKCIJAMA PRIŠTINE: Velika izlaznost Srba sa Kosova i Metohije na današnjim izborima (FOTO)

Novosti online

17. 12. 2023. u 12:51

SRBI sa Kosova i Metohije, uprkos brojnim preprekama i opstrukcijama Prištine, u ogromnom broju danas glasaju na izmeštenim biračkim mestima u centralnoj Srbiji.

УПРКОС БРОЈНИМ ОПСТРУКЦИЈАМА ПРИШТИНЕ: Велика излазност Срба са Косова и Метохије на данашњим изборима (ФОТО)

Foto: Novosti

Kako se može videti na fotografijama koje stižu iz Raške, Kuršumlije, Vranja, Tutina na svim biračkim mestima su kolone Srba s KiM koji strpljivo čekaju svoj red za glasanje na parlamentarnim izborima.

Neki od njih su po mraku, rano jutros, krenuli na put kako bi obavili svoju građansku dužnost. A sve vreme puta, suočavaju se s opstrukcijama Prištine koja je prvo zabranila Srbima da glasaju na KiM, a danas na sve moguće načine usporava protok ljudi na prelazima.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Bez obzira na sve te opstrukcije, masovnost i odlučnost Srba da ostvare svoje glasačko pravo najbolje govore o njihovoj rešenosti da prevaziđu sve prepreke Prištine!

BONUS VIDEO: DOŠLI DA OSTVARE GRAĐANSKO PRAVO: Velika kolona vozila sa biračima sa KiM u Rači kod Kuršumlije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove