KROKODILSKE SUZE NASILNE I PREVRTLJIVE OPOZICIJE: Bulatović se oglasio o protestima "Srbije protiv nasilja"

Novosti onlajn

20. 12. 2023. u 19:46

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović oglasio se saopštenjem povodom protesta koji predstavnici opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i liste "Srbija protiv nasilja" već treće veče zaredom organizuju ispred zgrade Republičke izborne komisije, a sve sa zahtevom poništavanja potpuno regularnih izbora u Beogradu.

КРОКОДИЛСКЕ СУЗЕ НАСИЛНЕ И ПРЕВРТЉИВЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Булатовић се огласио о протестима Србије против насиља

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Umesto što roni folirantske suze u medijima koje sam uređuje, jedino što je preostalo da Dragan Đilas uradi nakon nezabeleženog političkog debakla, jeste da se zauvek povuče iz politike i stavi tačku na sramotu koju je pokušao da podvali na minulim izborima. Glumci nasilnici, lažne patriote, samozvani komičari, alkoholisani lažni ekolozi i promiskuitetni kandidati za odbornike, nema ko nije pritekao u pomoć Draganu Đilasu 17. decembra. Ipak, pokazalo se da narod Srbije jasno pravi razliku između bivšeg režima koji je upropastio Srbiju i vlasti Aleksandra Vučića koji se danonoćno bori za to da Srbija bude zemlja jake ekonomije, razvijene putne infrastrukture, modernih bolnica i škola, jake poljoprivrede i zadovoljnih građana - rekao je Bulatović.

- Gostujući večeras na jednoj od televizija koje sebe nazivaju nezavisnim, a čiju uređivačku politiku potpuno kontroliše, ponovo je pokušao da sakrije svoju političku nesposobnost, uzimajući Aleksandra Vučića u usta i ponavljajući užasne izmišljotine o nameštanju izbora. I dok Marinika pokušava da za sebe izbori status neprikosnovene zvezde te njihove opozicije, Đilas na najperfidniji način iznova ponavlja teške optužbe, govoreći o tobožnjim nepravilnostima i najezdi glasača u Beograd. Svako polazi od sebe, pa tako i Đilas, kome nisu strane najniže manipulacije po kojima su ga građani Srbije dobro upamtili dok je bio na vlasti. Vladimir Bilčik, sa kojim je Đilas svojevremeno dogovarao svoj spisak želja o izbornim uslovima, sada, kada se pozitivno izjašnjava o toku izbornog procesa, odmah je postao negativac. Kada ih suočite sa priznanjem njihovog plaćenika da je dobijao novac od Đilasa i Marinike da pravi nerede ispred zgrade „RIK“-a, odmah zakukaju kako je Vučić diktator i kako u Srbiji vlada diktatura. Niti je on diktator, niti je ovo diktatura, već ste vi gospodo opozicionari skupo platili ovim izbornim porazom za sve laži i zloupotrebe kojima ste se mesecima služili ne bi li makar jednom nogom prekoračili prag vlasti - naglasio je Bulatović.

- Činjenica da se Đilas tokom gostovanja hvalio kako su „pribavili“ informacije iz operativnih štabova Srpske Napredne Stranke govori potpuno u prilog tome kako on doživljava bavljenje politikom – špijuniranje, podvaljivanje, manipulisanje i izmišljanje, a kada to ne prođe, onda korokodilske suze i pompezni a navodni štrajk glađu. Aleksandar Vučić je još jednom jasno pokazao kako se pobeđuje na izborima, samo i jedino voljom naroda koji ima potpuno poverenje u njega. Svaki glas koji je na izborima osvojio, zasluga je odgovorne i ozbiljne politike koju sprovodi i sa kojom će nastaviti. Koliko je još potrebno izbornih poraza Draganu Đilasu i Mariniki Tepić pa da konačno shvate da narod Srbije neće propale gradonačelnike, sumnjive pokrajinske sekretarke, drogirane odbornike i pijane poslanike? - zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO:

SVE ZARAD VLASTI, NOVCA I MOĆI: Laži opozicije ruše se kao kula od karata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)