POGLEDAJTE: Koliko mesta predsednik Vučić može da poveže za sedam minuta (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

30. 12. 2023. u 10:39

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je o infrastrukturnim projektima koji su u planu u severnom delu Srbije.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Колико места председник Вучић може да повеже за седам минута (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Ovo je jedna od stvari koja će da približi Sombor i Novom Sadu i Beogradu. Velike pare u ovo ulažemo. Velike pare i to pokazuje koliko nam je stalo do ovoga da i Srbobran i Bečej i Bočar i Kikindu i Novu Crnju, a i ovamo Vrbas, Kulu, Sivac i Kljajićevo. I u Apatin moramo da dovedemo investitore. Hajde Odžaci imaju nešto, a opet im je potrebno još. Kuli je potrebno, Crvenki, al' dobro. I tu se posebno izvinjavam Šidu. Sve ostalo uglavnom je bilo zapostavljeno. Nažalost, prvi put smo sada uložili u rekonstrukciju puta od Jermenovaca, Janošika prema Plandištu. To vam diže ceo južni Banat, dakle, ceo južni Banat. I Opovo i Zrenjanin kao središte srednjeg Banata. Sve oko Zrenjanina će da procveta, tada pravite ponovo brzu saobraćajnicu preko Žablja. A ovde ne smem ni da govorim šta znači za Crnju Južnobačkog okruga, dakle, od pre svega, Bačka Palanka i Titel i ako su na različitim krajevima Južnobačkog okruga. Mnogo u Zapadnobački okrug. Delove Severnobačkog i posebno Severnobanatski okrug. Sada pogledajte put recimo od Temerina do Bečeja - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (22)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove