VULIN O RAČKU: Borba za slobodnu i samostalnu Srbiju nije gotova, sve dok ima slobodnih Srba koji se borbe ne boje

Novosti online

15. 01. 2024. u 09:09

Na današnji dan srpska policija je razbila šiptarske teroriste u selu Račak, a NATO je legitimnu akciju, legalnih organa iskoristio za napad na Srbiju, rekao je danas osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ВУЛИН О РАЧКУ: Борба за слободну и самосталну Србију није готова, све док има слободних Срба који се борбе не боје

Foto Tanjug

- Laž o Račku je izgovorio Vilijam Voker, a čak i Haški tribunal je odbio da ga presudom o Račku oslobodi tereta laži. Danas se svakom Srbinu koji kaže istinu o Račku sudi, a Srbiji zabranjuje da se bori za svoje Kosovo i Metohiju. Srbima koji se ne predaju, uvode se sankcije, a šiptarskim teroristima prodaju se "džavelini". Sve to govori da borba za slobodnu i samostalnu Srbiju nije gotova, sve dok ima slobodnih Srba koji se ne boje da borbu vode - poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom navršavanja četvrt veka od slučaja Račak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!