BRNABIĆEVA O NASTAVKU PRLJAVE KAMPANJE: Stigla je naredba - iz svih oružja po porodici Vučić

Novosti online

25. 01. 2024. u 09:43

OČIGLEDNO da je stigla naredba - iz svih oružja po porodici Vučić, napisala je na društvenoj mreži Iks premijerka Srbije Ana Brnabić.

БРНАБИЋЕВА О НАСТАВКУ ПРЉАВЕ КАМПАЊЕ: Стигла је наредба - из свих оружја по породици Вучић

Foto: Tanjug

- Juče Šolakovi mediji iz regiona, danas iz Srbije, sutra - videćemo (koje sve medije i druge mehanizme će iskoristiti i koga će iz porodice besomučno targetirati). Taktika toliko jasna i providna da i najveći mrzitelji to uočavaju. To je, nažalost, ne čini ni manje opasnom, ni lakšom po porodicu Vučić. Oni, a pre svega Aleksandar, će, ponovo, morati kroz sve to da prođu, i sve to da prežive, i da nastave dalje, da nastave da se bore.

- I sve to, samo zato što ne mogu da ga pobede na izborima, u političkoj borbi. Rezultati koje su imali tokom svoje decenijske vlasti mere se stotinama hiljada izgubljenih radnih mesta, a ni danas ne nude ništa osim mržnje. Bez obzira na sve to, vlast žele po svaku cenu. Na kraju, postoji samo jedna stvar koja je važna: kada pričate sa ljudima, putujete po Srbiji, pa i regionu, jasno vam je koliko ljudi vole i cene i Aleksandra i sve ostale iz porodice Vučić i koliko su uz njih. To nikakav Šolak i nikakav Đilas, sa svim svojim novcem, ne mogu da promene - napisala je Brnabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024