UKLONJEN ŠATOR KOJI SE NALAZIO PREKO PUTA OPŠTINE LEPOSAVIĆ: Radnici nastavljaju miran protest

D. Z.

28. 01. 2024. u 14:40

TOKOM noći između subote i nedelje ispred zgrade opštine Leposavić uklonjen je šator ispod kojeg protestuju radniici opštine iz koje su isterani 26. maja prošle godine kada su u zgradu opštine upali pripandici takozvane specijalne kosovske policije i nelegitimni albanski graodnačelnik Ljuljzim Hetemi.

УКЛОЊЕН ШАТОР КОЈИ СЕ НАЛАЗИО ПРЕКО ПУТА ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ: Радници настављају миран протест

foto D.Z.

Mada je neizvesno ko je uklonio šator, sredinom protekle nedelje albanski gradonačelnik naložio je uklanjanje šatora i najavio da će to učiniti uz asistenciju policije.

Iako je proteklih dana ispred opštine Leposavić bilo vidljivo prisustvo Euleksa i kosovske polcije neizvesno je ko je tokom noći uklonio šator. Međutim, prema saznanjima "Novosti" radnici opštine Leposavić koji su isterani sa svojih radnih mesta nastaviće i sutra da mirno protestuju.

Inače, pre nekoliko dana ispred zgrade opštine Leposavić uklonjene su zastava Srbije, opštine Leposavić i zastava UN. Na tom mestu postavljen je natpis „Republika Kosovo“ što je učinjeno i na zgradi Centra za socijalni rad u Leposaviću ali i severnoj Mitrovici.

BONUS VIDEO:

MANASTIR SVETOG PROROKA ILIJE KOD DERVENTE: Kako se odlazi po badnjak i šta običaji nalažu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo