ORLIĆ O OPOZICIJI: Kad god pomislimo da bivši režim ne može niže da padne, sami podsete da - može

Novosti onlajn

04. 02. 2024. u 11:34

DOKTOR Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske, komentarisao je na svom zvaničnom Iks nalogu predstavnike opozocije iz bivšeg režima - Mariniku Tepuić, Dragana Đilasa i Zdravka Ponoša.

ОРЛИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Кад год помислимо да бивши режим не може ниже да падне, сами подсете да - може

Foto: Printskrin

"Kad god pomislimo da bivši režim ne može niže da padne.. sami podsete da - može. Sramna zloupotreba najveće tragedije za ličnu promociju i izbornu kampanju, okretanje svega u žurku sa igranjem i sunčanjem ispred Skupštine, vređanje roditelja "tapijom na bol". Ko reče: da dobiju otkaze?", napisao je Orlić na svom zvaničnom Iks nalogu i podelio snimke na kojima se mogu čuti njihove izjave o kojima govori. 

Orlić je reagovao i na tvit Zdravka Ponoša u kojem on likuje nad teškom situacijom u kojoj su trenutno Srbi na Kosovu i Metohiji.

"Svaki put ponovljene crvene linije Srbije jednako bi da "ne čuju": Kurti, njegovi mentori i lobisti, kao i "veliki lideri" bivšeg režima. Tu su uvek - isti. Još narodu da prodaju priču što ipak uzeše mandate, pare, skupštinske kancelarije.. da tu lavovski uživaju - ciglo 4 godine", napisoa je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!