SRAMNO: Kurtaj, koji je na Badnji dan pucao na srpsku decu, tužio Dalibora Jevtića zbog "stavova nakon tog dešavanja"

Novosti onlajn

08. 02. 2024. u 09:49

PREDSEDNIK opštine Štrpce Dalibor Jevtić dobio je tužbu od Azema Kurtaja, bivšeg pripadnika KBS i osobe koja je 6. januara 2023. godine pucala i ranila Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, zbog, kako je naveo, njegovih stavova nakon tog dešavanja.

СРАМНО: Куртај, који је на Бадњи дан пуцао на српску децу, тужио Далибора Јевтића због ставова након тог дешавања

Foto: D. Z.

"Nakon povratka iz Vašingtona na stolu u kancelariji me je jutros sačekala tužba advokata/društva advokata ”Kerveši partners” koji zastupaju Azema Kurtaja, a u vezi sa mojim stavovima nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara 2023. godine. Moj stav i mišljenje povodom onog što je Azem Kurtaj učinio na Badnji dan 2023. godine, kada je ranio Stefana i Miloša, nije se i neće promeniti!

Nikakve tužbe i sve pretnje koje na direktan, ovakav, i indirektan način dobijam me neće pokolebati niti uplašiti. Niti po ovom niti po drugim pitanjima koja se odnose na položaj, život mojih sugrađana i mojih sunarodnika, nema kompromisa u borbi za istinom i pravdom! Ne prihvatam da se od onog ko je na Miloša i Stefana pucao pravi žrtva. Dok su mnogi Srbi danas u pritvoru bez ikakvih dokaza, neko ko puca na srpsku decu slobodno šeta. Ako je neko pomislio da će me ”ućutkati” tužbom, grdno se vara. Mene građani nisu birali da ćutim na sve ono što ugrožava interese tih istih građana.

Ova tužba je samo jedna u nizu pritisaka koje moje kolege i ja trpimo samo zato što govorimo i zalažemo se za istinu, za pravdu i bolji položaj građana! Ova tužba je samo deo procesa politike aktuelnog režima protiv svakog Srbina koji jasno kaže da ne pristaje da bude ponižavan i napadan. Aktuelni režim u Prištini je ukinio demokratiju na Kosovu, a nakon ukidanja demokratije počeo je proces ukidanja života jednog naroda na ovim prostorima.

Pitanje za međunarodnu zajednicu: Dokle ćete to tolerisati?", napisao je Jevtić na svom zvanično Fejsbuk profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)