ZAŠTO SU SE RUSI POVUKLI SA KOSOVA I METOHIJE? Isplivala mračna tajna Đinđićevog režima

Novosti online

13. 02. 2024. u 19:00

RUSIJA je povukla svoje vojnike sa Kosova i Metohije zbog toga što dosmanlijski režim nije hteo sa Rusima da sarađuje, kazao je lider radikala Vojislav Šešelj.

ЗАШТО СУ СЕ РУСИ ПОВУКЛИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ? Испливала мрачна тајна Ђинђићевог режима

Foto: Profimedia/Vikipedija/Ilustracija

- Rusi su tražili novcem da plate sve nabavke hrane i drugog materijala iz Srbije, a dosmalnijski režim nije hteo ni da čuje. Tad je Zoran Đinđić bio na vlasti - rekao je Šešelj.

Tada su Rusi shvatili da nemaju šta da traže na Kosovu i Metohiji kad već Srbi smatraju da oni nisu potrebni, objasnio je lider radikala za TV Prva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!