MALOVIĆ: Opozicija meri Vučićevo vreme provedeno na TV-u

Novosti online

21. 02. 2024. u 13:23

OD JUTROS smo svedoci novog trenda srpske opozicije, kao i novog pravca njihovog političkog delovanja. Dobro naspavani prošle noći, bez ijedne brige o tome šta raditi danas, poranili su jutros Dragan Đilas i Borko Stefanović da izmere minute koje je predsednik države sinoć proveo kao gost u emisiji "Takovska 10", izjavio je Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

МАЛОВИЋ: Опозиција мери Вучићево време проведено на ТВ-у

Foto Novosti

Đilas je matematički precizno sinoć računao koliko je mogao da zaradi na tih dodatnih 40 minuta na RTS-u samo da je umesto Vučića mogao da gura klijente svoje agencije kao u stara dobra vremena kada je sve zakupljivao i enormno se bogatio. Mnogo je to sekundi za dobru proviziju na kakve je navikao.

Izjava Borka Stefanovića o njegovim utiscima Vučićevog gostovanja je toliko apsurdna da je ne treba ni komentarisati. Biće da su se ostali lideri opozicije uspavali ili rano jutros krenuli sa vinjakom pa je siroti Borko morao da se oglasi, a i da bar malo podseti srpsku političku scenu da još uvek postoji.

Za očekivati je da se opozicija koliko danas obrati Evropskom parlamentu sa zahtevom da se ukine RTS ili da se uvedu sankcije Srbiji zato što je Aleksandar Vučić govorio više nego što je bilo planirano.

U ime SNS zahvaljujem se Draganu Đilasu i Borku Stefanoviću na svemu što čine za rejting naše stranke jer je nama lako dok imamo njih ovakve, zaključuje Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (24)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!