HOĆE DA VRATE MARIONETSKU VLAST NA ČELO SRBIJE: Vučić objasnio na šta bi takva vlast sve pristala

Novosti online

02. 03. 2024. u 10:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za novinare o pritiscima na našu zemlju, te objasnio da strane sile žele da na čelo naše zemlje dovedu marionetsku vlast.

ХОЋЕ ДА ВРАТЕ МАРИОНЕТСКУ ВЛАСТ НА ЧЕЛО СРБИЈЕ: Вучић објаснио на шта би таква власт све пристала

FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ

- Videli ste da oni žele vraćanje marionetskog režima sa kojim bi upravljali kao sa pudlicama, lutkama u pozorištu kojima mogu da kažu bilo šta i koji će to da urade. Upravo ovako se ponašaju neki politički faktori politički faktori koje neki žele da vide na vlasti, upravo se ovako ponašaju - kaže Vučić i dodaje:

- Kada Ana Brnabić odgovori nekome od nemačkih zvaničnika, poštujući slobodu i suverenitet naše zemlje i bude potpuno u pravu, na ponos svakog građanina ove zemlje što Srbija sme i može tako da se ponaša, pojave se domaći političari koji kažu da je sramno takvo ponašanje i da je bolje da budemo ulizice. Bolje je da im se sakrijemo pod skute i ljubimo cipele. Imate sve, oni bi priznali Kosovo i to ne kriju, oni su za uvođenje sankcija Rusiji i protiv vitalne ekonomske saradnje sa Kinom i oni dobrovoljno sa oduševljenjem prihvataju da budu marionete i nečije lutke, ne bi li postali režim. Većinska Srbija i naš narod to ne prihvata i zato su pritisci sve veći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (46)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)