UJEDINJENI PROTIV VUČIĆA: Predsednik je na ovu spregu već upozoravao - Kurtijevi i islamistički mediji i od jutros zajedno napadaju

Novosti onlajn

04. 03. 2024. u 12:55

I KURTIJEVI i islamistički mediji ujedinili su se od jutros u napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

УЈЕДИЊЕНИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Председник је на ову спрегу већ упозоравао - Куртијеви и исламистички медији и од јутрос заједно нападају

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Islamistička Slobodna Bosna, baš kao i Kurtijevi mediji, jutros su poredili Vučića sa Hitlerom kritikujući njegov govor u kome poziva na jedinstvo i pobedu, tvrdeći da je „zapaljiv“, te da podseća na „na najgoreg diktatora prošlog veka“, misleći na Hitlera.

Foto: Printscreen

Napali su predsednika, reklo bi se - udruženo. A sam predsednik ranije je govorio o toj sprezi, i evo, dakle, ta koordinacija je i više nego očigledna.

A priznao ju je i sam Danas: 

Foto: Printscreen

Inače, nakon odluke da Beograd ide na nove izbore, u kampanju su se uključili mediji koji rade pod dirigentskom palicom premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija, kao i mrzitelji Srba i lobisti pomenute lažne tvorevine poput Vedrana Džihića, a sve u cilju da pomognu prozapadnoj opoziciji čiji je kolovođa Dragan Đilas.

Kurtijevi mediji i mrzitelj Srba Džihić udarili su na predsednik Srbije Aleksandra Vučića poredeći ga sa Hitlerom, a sve jer se bori za Srbiju. Odmah potom po istom principu počela je da piše Slobodna Bosna. Đilasovcima je pomoć, osim islamističke Slobodne Bosne, pružio i takozvani analitičar za jugoistočnu Evropu i Zapadni Balkan Jakub Bjelamović. 

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (60)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)