"IZBORI NISU FONTANA ŽELJA": Nikolićeva i Đurićeva odgovorile opoziciji

Novosti online

05. 03. 2024. u 14:08

ČLANICE Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić i Nevena Đurić odgovorile su opoziciji, vezano za predstojeće izbore koji će biti održani u Beogradu.

ИЗБОРИ НИСУ ФОНТАНА ЖЕЉА: Николићева и Ђурићева одговориле опозицији

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

- Može li neko da javi Šenah-Šider-Rot koaliciji da izbori nisu fontana želja?! I maraton bi da trče, samo da ne idu na izbore. A najradije bi plandovali, ako mogu izbori da ne budu ni nedeljom. Ma ako mogu da ne budu uopšte, znaju da će Đilas opet plakati… - istakla je Nikolićeva na Tviteru.

- A u tajkunskim redovima prpa - do sada neviđena! Nego, ovo već postaje urnebesno! Svašta smo čuli: da im smeta ime Aleksandar Vučić, da se kunu u Šenaha, Šidera i Rota, da bi da planduju kako samo oni umeju, po Mauricijusu, Zanzibaru i sl., a sada im smeta - i maraton. Teške nebuloze! - izjavila je Nevena Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024