"NISTE PALI UZALUD" Vučić se poklonio senima junaka palih na KiM - Znaćemo da čuvamo sve što ste učinili za svoju otadžbinu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 03. 2024. u 19:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se na komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji.

НИСТЕ ПАЛИ УЗАЛУД Вучић се поклонио сенима јунака палих на КиМ - Знаћемо да чувамо све што сте учинили за своју отаџбину (ФОТО)

Foto: Tanjug printskrin

- Za kraj, želim da kažem da su predstojeći meseci odlučujući za naš narod. Ekonomski će biti odlični za naš narod, ali politički najteži meseci u poslednjih 20 godina. Želim da se pred svima vama poklonim senima naših junaka koji su pali čuvajući svoje kuće i ognjišta na Kosovu i Metohiji, i da im poručim da nisu uzalud pali. Znaćemo da čuvamo sve što su učinili za svoju otadžbinu. Nikada nećemo dozvoliti da srspko ime i prezime bude zgaženo. Neka živi Srbija, neka živi Kosovo i Metohija i naš narod na Kosovu i Metohiji - zaključio je Vučić, na šta je pozdravljen gromkim aplauzom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (57)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)