ŠMIT NAJAVIO: Sledeći sastanak sa predsednikom Vučićem

Милица Шкорић
Milica Škorić

01. 04. 2024. u 10:18

VISOKI predstavnik Kristijan Šmit oglasio se na društvenoj mreži Iks i najavio da će njegov sledeći sastanak biti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

ШМИТ НАЈАВИО: Следећи састанак са председником Вучићем

Foto: Tanjug

- Radujem se razgovorima sa svim relevantnim akterima u okviru mojih dejtonskih ovlašćenja i mandata s ciljem nastavka uloge Međunarodne zajednice u očuvanju mira, integriteta i stabilnosti u BiH - izjavio je visoki predstavnik Šmit.

- Sledeći sastanak će biti sa predsednikom Srbije Vučićem - najavljeno je na službenoj stranici OHR-a.

Visoki predstavnik je prošlog utorka nametnuo tehničke izmene Izbornog zakona, na šta je Dodik reagovao sazivanjem posebnih sednica Narodne skupštine RS-a i usvajanjem nacrta entitetskog Izbornog zakona.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA - Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!