ZA PORAZ NA IZBORIMA UVEK IM JE KRIV VUČIĆ Vesić o pisanju Nove S: Ovakvi napadi ga neće zaustaviti da se bori za našu Srbiju (FOTO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 14:49

GORAN Vesić oglasio se na društvenoj mreži Instagram povodom pisanja Nove S.

ЗА ПОРАЗ НА ИЗБОРИМА УВЕК ИМ ЈЕ КРИВ ВУЧИЋ Весић о писању Нове С: Овакви напади га неће зауставити да се бори за нашу Србију (ФОТО)

Foto P. Mitić

- Današnja naslovna strana Nove S dokaz je da porodica predsednika Aleksandra Vučića predstavlja stalnu metu tajkunskih medija. Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića. Zato se koriste najgorim uvredama, lažima, a nije im strano ni to da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice. Srpska napredna stranka, i svi mi koji smo njen deo, ponosni smo što je Andrej Vučić zajedno sa nama i što je član naše stranke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Vesić (@vesicg)

Za 16 godina, koliko postoji Srpska napredna stranka, uspeli smo, vrednim i posvećenim radom, da reformišemo našu zemlju tako da je danas Srbija jedna od privredno i ekonomski najmoćnijih država u ovom delu Evrope. Najzaslužniji za taj uspeh je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je svojom vizijom i odlučnošću motivisao rukovodstvo i članstvo Srpske napredne stranke da neumorno radi na izgradnji jake i nezavisne Srbije. Pošto odlično poznajem Aleksandra i Andreja Vučića, kao i budućeg premijera Miloša Vučevića, znam da ih ovakvi napadi neće zaustaviti da rade i da se bore za našu Srbiju. Naprotiv. Motivisaće ih da rade još snažnije i još marljivije za Srbiju i sve njene građane!

Idemo u nove pobede! Živela Srbija! - napisao je ministar Vesić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon