"NASTAVAK SRAMNE POLITIKE..." Oštre osude iz PS - Ludaci koji prave umrlice sa likom Vučića i Vulina su za bolnicu, ali zatvorsku

Novosti online

02. 04. 2024. u 17:26

POKRET Socijalista i njegovi brojni članovi izrazili su veliku osudu povodom umrlica koje su napravljene i objavljene od strane opozicije, a odnose se na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, te osnivača PS Aleksandra Vulina.

НАСТАВАК СРАМНЕ ПОЛИТИКЕ... Оштре осуде из ПС - Лудаци који праве умрлице са ликом Вучића и Вулина су за болницу, али затворску

Foto: Tanjug

Pokret socijalista: Ludaci koji prave umrlice sa likom Vučića i Vulina su za bolnicu, ali zatvorsku

"Ludaci okupljeni oko Dragana Đilasa i pronatovske opozicije koji prave i dele umrlice sa likom Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina su za obavezno lečenje, ali u zatvorskoj bolnici. 

Pozivamo nadležno tužilaštvo da hitno reaguje i procesuira Đilasov ološ koji priziva smrt predsednika Vučića i bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina.  

Neka svoje želje i frustracije Đilasov ološ deli sa stručnim osobljem zatvorske bolnice, a ne na društvenim mrežama", poručili su u svom saopštenju.

Predrag Vuletić o umrlici Vučića i Vulina: Vi ste najobičnije bitange kojima je mesto u zatvoru

- Vrhunac morbidnosti u borbi protiv nasilja, koju zagovara tajkunski idiot Đilas je objavljivanje umrlica predsednika Srbije i osnivača Pokreta socijalista, Aleksandra Vulina. Znamo mi da oni žele njihovu smrt, jer im stoje na putu da opljačkaju i raskomadaju Srbiju, kao što su to radili u prošlosti. Oni su ološi koji kao hijene napadaju i objavljuju umrlice živih ljudi. Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin su brana koja čvrsto drži našu Srbiju na putu neutralnosti i brani je od svih udara. Neće vam to proći, niste vi nikakvi političari opozicije, vi ste najobičnije bitange kojima je mesto u zatvoru. Pokret socijalista traži od nadležnih organa da hitno reaguju i spreče ovakve stvari - kazao je Predrag Vuletić, generalni sekretar Pokreta socijalista.

Foto: Jutjub/TV Novi Bečej

Ilić: Još jedna pretnja smrću i nastavak sramne i nasilničke politike

Predsednik beogradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić, najoštrije osuđuje objavljivanje crno-bele slike Aleksandra Vulina, uz napomenu "In memoriam" na društvenim mrežama, nakon prethodnog objavljivanja umrlice predsednika Aleksandra Vučića.

- Ovo je još jedna pretnja smrću i nastavak sramne i nasilničke politike opozicionih stranaka kojima je to jedini program. Radi se o još jednom krivičnom delu i pozivamo državne organe da reaguju u skladu sa zakonom. Nažalost, u Srbiji je na snazi atmosfera linča i to baš u trenutku kada su Srbija i srpski narod suočeni sa velikim pritiscima. Ovakva morbidna opoziciona politika okrenuta je upravo protiv onih koji su ceo svoj život posvetili borbi za stvaranje sigurnog i bezbednog društva, zasnovanog na miru, toleranciji, stabilnosti i drugim najvišim vrednostima - poručio je Ilić.

Pokret socijalista Niš o umrlici Vučića i Vulina: Zašto ćutite kada se preti Vučiću i Vulinu? 

"Mi članovi Pokreta socijalista sa juga Srbije pozivamo državne organe da konačno reaguju i u skladu sa zakonom kazne Đilasovce koji kače i dele umrlice Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina na društvenim mrežama. 

Za ludake koji najavljuju smrt predsednika i bivšeg direktora BIA pravo mesto je zatvorska bolnica. 

Gde su sada svi ti borci za ljudska prava da osude morbidne čitulje Vučića i Vulina? 

Gde je nestala doslednost i objektivnosti, zašto ćutite? Ili je izgleda protiv Vučića i Vulina sve dozvoljeno", poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Niš.

BONUS VIDEO: JOVANOVIĆ NI REČI O GRUHONjIĆEVOJ MRŽNjI PREMA SRBIMA: Jasno je na koju stranu se svrstao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!