AKO SAČUVAMO BEOGRAD, SAČUVAĆEMO I SRBIJU: Pokret socijalista sa SNS na gradskoj listi

Novosti online

05. 04. 2024. u 18:28

POKRET socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin sa svojim saborcima iz Srpske napredne stranke izlazi na beogradske izbore, navedeno je u saopštenju tog pokreta.

АКО САЧУВАМО БЕОГРАД, САЧУВАЋЕМО И СРБИЈУ: Покрет социјалиста са СНС на градској листи

FOTO: Novosti

- Mi iz Pokreta socijalista molimo sve one koji žive u Beogradu da daju podršku gradskoj listi koju čine SNS i koalicioni partneri. Naš cilj je da nastavimo razvoj Beograda, ali isto tako i da ga sačuvamo od Đilasovaca koji bi da lomeći Beograd, uz pomoć stranaca, slome i našu Srbiju. Ne smemo dozvoliti Đilasovcima novi 5. oktobar, ne smemo da dozvolimo da nas, Srbe, ponižavaju i dele na one iz kruga dvojke i na ostale, glupe i krezube, ne smemo dozvoliti da nas Srbe Đilasovci okupljeni oko prljavog novca i stranaca podele na one koji su rođeni u Beogradu i one koji su odnekud došli u Beograd zato što je naša prestonica dovoljno velika i otvorena za sve koji vole Srbiju i njen glavni grad, kažu u Pokretu socijalista.

Kako navode, samo pobeda liste SNS-a sa koalicionim partnerima u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije. 

- Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić i istakao da su kandidati Pokret socijalista na listi okupljenoj oko SNS-a Vladimir Trajković 1987. godište, diplomirani ekonomista, koji je obavljao funkcije zamenika predsednika Skupštine opštine Grocka i odbornika u

Skupštini opštine Grocka i Miroslav Marinović 1984. godište, diolomirani inženjer informacionih tehnologija koji je u dva mandata obavljao funkciju člana veća za socijalnu politiku u Gradskoj opštini Zvezadara.

BONUS VIDEO: Vučić bije tešku bitku da nas UN ne proglase za genocidan narod, ali nisu ni svi iz Srbije na strani

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!