VERUJEM DA ĆEMO U BUDUĆNOSTI USPETI DA URADIMO JOŠ MNOGO TOGA ZAJEDNO: Oglasio se Vučić nakon sastanka sa francuskim privrednicima (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

09. 04. 2024. u 09:56

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Parizu, gde se sastao sa predstavnicima francuskog poslovnog udruženja Pokret francuskih preduzetnika – MEDEF International i predstavnicima drugih francuskih kompanija zainteresovanih za ulaganje u Srbiju.

ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕМО У БУДУЋНОСТИ УСПЕТИ ДА УРАДИМО ЈОШ МНОГО ТОГА ЗАЈЕДНО: Огласио се Вучић након састанка са француским привредницима (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Izuzetno važni razgovori sa francuskim privrednicima. Ekonomski odnosi Srbije i Francuske su dobri, ali moramo i možemo još bolje i više. Kod nas trenutno posluje 339 francuskih preduzeća koja zapošljavaju 11.125 ljudi. Tu očekujem dalji rast, kao i kada je u pitanju naša trgovinska ramena.

Srbija je privukla čak 80 procenata svih francuskih ulaganja u regionu i nadam se da će ti brojevi da se povećavaju u našu korist daljim investicijama, dok će Srbija, sa svoje strane, nastaviti da poboljšava svoje poslovno okruženje.

Verujem da ćemo još mnogo toga u budućnosti uspeti da uradimo zajedno sa francuskim kompanijama, posebno imajući u vidu radove na EXPO27, beogradskom metrou, veštačkoj inteligenciji i nuklearnoj energiji, a na dobrobit svih naših građana - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO: VUČIĆ SA FRANCUSKIM PRIVREDNICIMA - Na pragu smo da potpišemo veliki ugovor u vezi sa nabavkom Rafala

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!