"UHAPSITE OLOŠ KOJI CEPA SRPSKU ZASTAVU": Vulin - Ili će država braniti svoje simbole ili je neće biti

Novosti online

29. 05. 2024. u 18:01

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin pozvao je nadležne da reaguju i uhapse "ološ koji cepa srpske zastave u Novom Sadu".

УХАПСИТЕ ОЛОШ КОЈИ ЦЕПА СРПСКУ ЗАСТАВУ: Вулин - Или ће држава бранити своје симболе или је неће бити

Aleksandar Vulin, Foto Tanjug

- Srpaka zastava je ponovo iscepana u Novom Sadu. Srpska vojska u svim ratovima nije izgubila ni jednu zastavu, ali zato ološ na novosadskim ulicama cepa svetinju. Ne čudi me što se to desilo baš u Novom Sadu, jer u tom gradu unuk crnogorskog ustaše Jevrema, Brajan Brković, poznat po prefarbavanju srpskih zastava sa DSS-om i ostalom NATO opozicijom, pokušava da pobedi na izborima. Svi Novosađani znaju da je srpsku zastavu na Filozofskom fakultetu pocepao brat povlašćenog i od države Srbije obilato finansiranog šefa jednog od festivala. I to je bilo dovoljno da se žuti ološ ne uhapsi i ne osudi. Baš kao što je dovoljno da američki ambasador pomiluje Gruhonjića i da niko više ne pita za njegovu mržnju kojom truje decu kojoj predaje. Ili će država braniti svoje simbole ili je neće biti, poručio je Vulin.

On je reagovao na to što su huligani pocepali tradicionalnu zastavu Vojvodine sa jarbola ispred Instituta "Biosens".

Naime, na Instagram stranici nsuzivo.rs osvanuo je snimak grupe momaka kako divljački čupaju zastavu severne srpske pokrajine Vojvodine.     

BONUS VIDEO: VOJSKA RAZBILA BANDE: El Salvador raspoređuje 3.000 vojnika u Apopi         

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI POTRES: Janik Siner odlučuje da li Novak Đoković igra Vimbldon?