SKANDALOZNO! Opozicija u Novom Sadu na brutalan način krši izbornu tišinu (VIDEO)

Novosti online

01. 06. 2024. u 19:48

DEO opozicicije okupljene u koaliciji Udruženi za Novi Sad koju čine monarhisti iz POKS-a, salonski nacionalisti iz DSS, Čankovi separatisti, anarhisti Brajana Brkovića, PSG, Ponoš, Ćuta, Demokratska stranka i još nekolicina pokreta brutalno su prekršili izbornu tišinu.

СКАНДАЛОЗНО! Опозиција у Новом Саду на бруталан начин крши изборну тишину (ВИДЕО)

Foto printskrin

Aktivisti iz ove koalicije su se okupili na okretnici oko Štranda i zatim su sa stranačkim zastavama u koloni prodefilovali Novim Sadom pozivajući Novosađane da ih podrže.

Na ovaj način deo opozicije je po ko zna koji put pokazao da za njih nikakva pravila i zakoni ne važe i ovo je jedan od dokaza da je ova neprirodna koalicija u potpunosti izgubila kompas.

Podsećamo, izborna tišina je počela u četvrtak u ponoć i traje sve do zatvaranja biračkih mesta.

Zabranjeno je, u tom periodu, u medijima i na javnim skupovima objavljivati procene izbornih rezultata, javno predstavljati kandidate i program i birače pozivati kako da glasaju.

nsuzivo.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (28)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura